Merhaba kızlar
Kimseye anlatamadığım icimde buyuyup beni yok eden aşktan bahsetmek istiyorum size.Erkek arkadaşım ile 3 yıldır beraberiz ve aramızda 21 yaş fark var.Ben yaşımdan cok olgun bir bayanım yaşıtlarımla sohbet dahi edemem oda tam tersi cocuksu bu sebeple yaş farkı cok sorun olmuyor.Fakat erkek arkadaşım aşırı doyumsuz tum guzellikleri sunmama rağmen başka kadınlarla konuşuyor ve gunluk ilişki yaşıyor.Bunu da acık acık soyluyor gizlemiyor,sevdiğim kadın sensin onlar takılmalık diyor.Başta takmadım cunku bende boyle aşık olacağımı bilmiyordum beni sevdiği icin de umursamıyordum.Son 2-3 haftadır cinsel ilişkiye de girmek istemiyor sarılalım film izleyelim her geldiğinde olması gerekmiyor vs. Diyor neyse buna da sustum yaşından dolayı istemiyordur belki canı falan dedim.Dun buluştuk evine gittim gayet guzel film izliyoruz regl donemim olduğu icin karnım agrıyor falan oda sorunda evet regl oldum dedim.Biraz zaman gecince takıldığı kadınlardan biri mesaj attı ve gordum.Doğal olarak aşırı bozuldum yanında ben varım ve tepkimi belli ettim ben gidince O mu gelecek dedim.Sacma bir şekilde “ne yapayım yazıyorlar yazma mı diyeyim ne diyeyim”gibi cumle kurdu bende vurdum kapıyı cıktım.Yarım saat sonra mesaj atmış “sana olan sevgime inanmayıp kafanda kurduklarına inanıyorsun.Anahtarın var yarım gelip eşyalarını alırsın” diye.Okuduğum andan beri şok icindeyim yarın konuşalım detaylı dedim.Tepkim ne olmalı haklıyken haksız oldum ne şekilde konuşmalıyım yardımcı olursanız sevinirim