Selam arkadaşlar kafamı kurcalayan bir konu var. Suan takcak bir şey yok herhalde ondan takıyorum
Uzun zamandır arkadaş olduğum ama dost vs olmadığım aralıklarla konuştuğum arkadaşlarım var. 4 kiziz.Bunlar benim evime gelip kalacaktı eylul başında.. bir tanesinin işi cıktı. Otekine kırgınım cağırmadım

Diğeri sevgilisiyle geldi. Mangal yaptık meze vs vs sohbet muhabbet iyidik. Ben biraz fazla ictim geceyi hatırlamayacak kadar değil ama aptalca konuşacak kadar. Hatırladıklarım bazı kızların seksi olduğu ve istediğini tavladiği, sevgilisinin eski kiz arkadaşının da oyle olabileceği.Hatta kırgın olduğum onun samimi olduğu ortak arkadaşımız icin konuşmuştum bu seksi hatun meselesini. Oda seksi vs vs istediğini kapar gibi, sen oyle değilsin bak bende oyle değilim diye zırvaladım . Hassas konuydu cocuk aldatmıştı kotulemedim cocuğu ama nebileyim işte. Eski sevgilimden bahsettim onu hatırlıyorum
Hatırladığım gaf olabilecek bunlar var. Kızla ertesi gun kahvaltiya gittik konustuk falan sıkıntı yok ama Eylul den beri konuşmuyoruz bu normalmi ? Aslında normalde de cok nadir konuşuruz ozel olarak ama eve gelince memnun edememiş gibi hissettim. Bu arada benim evden gittikten sonra diger kirgin olduğumla buluştu.