Kızlar yeni evliyim .buraya da daha once konu acmıştım .ama orada sadece bir olayı anlattığım icin yanlış anlaşıldım sadece takılan takıyı beğenmediğim duşunuldu .İfşa olmaktan da korkuyorum yuzeysel anlatacağım.Evlenirken icimde kalan cok fazla şey oldu istediğim gibi olmadı .Sustum o zamanlar ama keşke susmasaydım .Duğun gunu bile bir suru olay oldu.Eşimin annesi uzakta bile olsak aradı aradı laf soktu.Bana sokmadı ama annemi sevmedi surekli ona laf soktu .Eşim de ben anneme kucuk cocuk gibi onu soyleme diyemem gerekirse acma engelle numarasını dedi.Yani biraz yanımda olsa yine takmam kaynana laflarını .Eşime sevgim bitmedi ama gercekten cok mutsuzum Herkesin ailesinde mi boyle kaynanalar karışıyor Gecenki konumda eşime boşanmak isteyeceğimi soyleyeceğim demiştim o gun de alkol aldı cok buyuk kavga ettik zaten .Sonra herşeyun duzeleceğine soz verdi.O gunden sonra da her şey guzel gitti ama gercekten mutsuzum .Annesi yuzunden eşimden cok soğudum .Eski olaylar aklıma geldikce dokunasım bile gelmiyor .Yuva kurmak kolay değil ama omur boyu boyle nasıl gececek Gercekten kaynana yuzunden evliliği dağıtmak mantıklı mı