Olay 1.5 ay once meydana geldi.
Apartmanda 6 senedir kapıcılık yapan gorevlimiz, apartmanın dukkanlarını kendi işleri icin kimseden izin almadan kullanıyordu, kullanırken yaktığı elektrik bizlerin aidatına yansıyordu.
Gorevlinin bu dukkanları kullanması yasakmış.
1.5 ay once 20 metrekarelik dukkana 15'i cocuk 20 kişiyi toplayarak doğum gunu kutlaması yaptı hem de pandemi bu kadar yoğunken. Ben de yoneticiye bildirdim, yonetici de bana sinirlenmiş ve gorevli kadına "seni Pembetokaa şikayet etti" demiş.
Apartman gorevlimiz kadın da uzerime yurudu, yururken bunları soyledi; "senin benimle derdin ne kızım he senin benimle derdin ne amacın ne senin, sen bana 1 aydır surat yapıyon" dedi. Ben şok oldum, onun uzerine yurumedim zaten şoka girmiştim sonra evine gidip, sinir krizine girdi. Arkasından gidip, sakinleştirmeye calıştım, kendisini yerden yere attı sonra da "o dukkanı ben temizledim ben adam ettim" dedi yani o dukkan benim demek istedi sonra 2 dakika icinde sakinleşip dukkana gecti ve 19.00'dan 23.00'e kadar kutlama yapmaya devam etti.
Ben cok kotu oldum. Sessiz bir kadındı, eminim 6 senedir kendisini şikayet eden tek kişi değilimdir. Kimsenin uzerine yurumedi, saygısızlık yapmadı ama sadece bana yaptı.
Yoneticiye ilettik bu olayı ama bir yaptırım uygulanmadı. Gorevli benden ozur dilemedi, ben konuşmadım. Sizce konuşmalı mıyım?