Quizden darbe yiyen cok kişi gibi bende darbe yiyenlerdenim bilenler biliyor zaten ... Lafı fazla uzatmanın anlamı da yok , kullanmak ıcın 200 Civarı Quiz yapmıştım , yaklaşık 1 ay once işten ayrıldım ve Quızde baglı tum kanallarım atıldı (odeme yontemı banka oldugu ıcın) gecen ay 1 kurus para almadım ve suanda hala şoktan kurtulmus ve toparlayabılmıs degılım hala daha 1 TL kazancım yok ... Forumda da arastırdıgım kadarıyla bende kızsam herkez gıbı yıne de Quız calısacak arkadaslar var , cunku onların ne dashboardları dagıtılmıs ne kanalları atılmıs sekılde sorunsuz devam edıyorlar ...

Bu kanallar yaklasık 40 - 45 gunluk bugune kadar atılma satılma olmadı dedıgım gıbı bundan sonra da olacagını sanmam cunku bunların eskı kanallarımla baglantısı yok hepsıne bırer paypal tanımlı ve ayrı ayrı oldukları ıcınde baglantı kurmuyorlar ...

KANAL TARİHLERİ BU ŞEKİLDE :

Kanallar toplamda 3 Dashboardda eklı :

1.Dashboard : 46 KANAL

2.Dashboard : 46 KANAL

3.Dashboard : 50 KANAL

şeklinde ...

3 Odeme yontemı tanımlamayla 150 kanala yukleme ypıp odemenızı alabılırsınız ...

Odeme : Mesai saatlerı dahılınde : ENPARA ve PAYPAL
Mesai saatlerı dısında : (Guvenılır arkadaslardan) EFT - HAVALE olabılır ...

Kanallar forumca saglam bilinen bır arkadastan alınmıstır zaten 40 gundur acık olması da bunun ornegıdır...

İsteyen skype den de ekleyebılır : [email protected]