Eksik Bir Şeyler Merhaba Kadınlar Kulubu Kadınları. Husnu Arka'nın bir şarkısı var ya eksik bir şey mi var? Bu aralar bende o şarkı gibi hissediyorum kendimi. ''Eksik bir şey mi var hayatımda Gokyuzu bazen ciğerime doluyor.'' Cok sevdiğim bir sevgilim var. Cocukluk aşkım o benim. Birlikte olmuştuk bir sure...

Bundan hemen hemen 1 ay kadar once boyle bir konu acmıştım. Ve sessiz sedasız ayrıldım kızlar kendisinden. Whatsapdan silmedim ama instagram uzerinden kendisini sildim.
sorun şu ki 24 saat olmak uzere ama farkında değil bile onu sildiğimin.
10 gun kadar once işten cıkartıldım ( bir anda ustelik ve bu donemde oluyor mu demeyin oluyor bir şekilde ) hic bir şekilde desteğini goremedim en son pazar gunu kendisi anlayışsız olmamdan dem vurunca patladım artık ben işten cıkartıldım borcum var biliyorsun nerede destek oldun sen bana ben sana olduğum kadar yanımda yoksun diye. Tuttu beyfendi ee ben sana para gondereceğim zaten dedi. İşin para kısmında değilim ben ama nato kafa nato mermer işte. Bende salak gibi seviniyorum benim yaşadığım şehre taşınıyor tekrar ne guzel diye . 10 gundur bunlarla uğraşıyor diye uzerine gitmedim ama beyfendi coğu işini halletmiş ben bunu toplantı esnasında elemanına soylerken duyuyorum. Beni arayıp da ofisi tuttum vs demiyor. ( bu ofis onun diğer işi ile alakalı bizim ortak işimizle alakasız ) farklı işler de yapıyor beyfendi.
bir yandan da ortak iş yapıyoruz birlikte ama bu iş ekip işi diyeyim fazla detay vermeyeyim ben bu işe girmek icin kendisine guvendim acıkcası her an yanımda olacak diye 10 gunden fazladır yanımda yok. Sorun da yok acıkcası diğer ekip arkadaşlarım yanımda ama beyfendi ortada yok. hani gecen bir toplantı var. beyfendiye saatler once yazıyorum bak toplantı ayarladım musaitsin şu saatte dimi diye tamam diyor hop bakıyorum 3 dk var toplantıya ee xxx girecek benim yerime toplantıya diyor. Bozuldum haliyle neyse tamam dedim xxx kişi ile ortaklaşa zaten 3-4 gundur toplandı halindeyiz sağolsun bana destek oluyor. Hakkını odeyemem arkadaşımızın.
Ama hani nerede sozde sevgilim olan beyfendi ortada yok . Sanıyor ki tek sorunu kendisinin var tek sorunlu kendisi. Her anlamda aile iş maddi manevi anlamda yanında oluyorum. Olmaya da calışyorum ee adama sormazlar mı sen neredesin ? Hangi zor zamanımda yanımdasın diye. Ha bir kere hakkını yemeyeyim depremden sonra yanıma gelmişti kotuyum tansiyonum 9-5 geziyorum diye.
Ee şimdi ful time calıştığım işten ayrılınca part-time bu işe yoneldim ki calışıyorum da bu iş icin cok da keyif alıyorum ama benim kendi işe yonlendiren adama birşeyler sormak zorunda kalınca gidip 3-4 kat ilerimdeki adama sormak zorunda kalıyorum.
En son pazartesi xxx ( ortak arkadaşımız kendisi işle alakalı tanıştırdı sevgilim olan kişi ) aradı boyle boyle kararlar aldık daha ust kademe ile seni de bilgilendireyim diye aradım dedi saol xx teşekkur ederim bundan sonra senden ricam toplantıları goruşmeleri seninle yapalım olur mu ben yyy( sevgilim olsun bu da ) ile yapmak istemiyorum dedim. Hayrola dedi olan biteni anlattım destek goremediğimi falan. Aa dedi ben sizin aranızda birşey yok sanıyordum dedi. Sevgiliyiz olur mu falan diye anlattım. Tamam dedim ne zaman konuşmak istersen ara beni hic sorun değil icine atma yeterki dedi. Biz yaptığımız goruşmeleri vs yine whatsap grubumuzdan atıyoruz goruyor benim başkaları ile calıştığımı.
kırk el yabancı bana destek olurken yanımda olurken sozde sevgilim olan beyfendi ortada yok.
En başta dediğim gibi sildim instagramdan farkında dahi değil şoyle okkalı bir mesaj atsam anlamayacak kafam karman corman demek bu kadar istiyordu benim gitmemi . Kardeşim de diyor tavşan dağa kusmuş dağın haberi olmamış canına minnetmiş bak diye . Sozde aile bireylerinden birilerinin korona olduğu ortak arkadaştan oğreniyorum cunku arayıp soylemek cok zor kusura bakma ilgilenemiyorum şu kişi korona oldu diye.
napsam sizce kızlar bu şekilde suskunluğa devam mı etsem yoksa anlamayacağını bile bile icimdekileri mi doksem