Merhaba arkadaşlar. 29 yaşımdayım ailemden uzakta calışıyorum. Buro olarak fotoğraf cekilip atıyorum mesela whatsap durumunda paylaşıyorum..
Allahım bir laflar bir laflar.
Her yerini ac, palyacoya donmuşsun pacavra gibisin vs. Vs.

Modumu duşurdu.
Ben hep ailemle yaşadım. Universite dahil onların yanındayım ama şuna iş gereği başka ildeyim.
Duşunuyorum da tek kız evladı var. 2 erkek kardeşime bile bu kadar karışmıyor.

Olurda atama vs donersem o şehre donmek istemiyorum. Moralimi bozuyor her şeyime karışıyor. Saygısızlık yapmıyorum ama artık yeter yani.
Cok acıkta giymiyorum ceket giymişim yakam acıkmış.
Of neyse ya. Annemle ben resmen kuşak farkı. Aslında suslu puslu 56 yaşında ama maşallah genclere taş cıkarır.
Bana gelince ne bu hareketler..

Kalbini kırmakta istemiyorum ama AŞ artık bunları dedim en son.
Ya zaten tedavi goruyorum bende 8cm kist var doktor bir an once evlen cocuğun olmayabilir dedi.
Bir yandan o bir yandan annemin baskıları yıldıııım

İlac tedavisi goruyorum. Bir yandan hayat mucadelesi bir yandan o okuzu unutmaya calışmam. Cok sıkıldım her şeyden. Kendimi işe verdim.
Ben 4 yıl once nişanlıydım. Allahım varya her şeye karışıyor karıştı. Bunalttı beni hatta ayrılma sebebim annem bile olabilir. Ben attım yuzuğu sonra başka şehre geldim.
Şimdi tekrar donmek istemiyorum.
Bana bi yardım edin.
Yaşıtlarıma gore gercekten kucuk gosteriyorum cevremde cok kişi de var. Annem bunu bile problem ediyor. Yok kocardın, yok yaşın 30 oldu seni daha kim alır nişan attın vs.
Sonra pişman oluyor benle iletişim kurmaya calışıyor.
Ben annemden cok soğudum. Babam karışmıyor cok farklı bir adam. Nasıl annemle evlenmiş şaşıyorum.
Kafamda deli sorular..

Ne yapayım ben nasıl davranayım bu kadına ya. Ne yapsam yaranamıyorum.