Suan o ladar kalbim kirik ki.Butun ozguvenimi kaybettim sanki.Dogum yapalı 4 ay oldu.Dunyalar tatlisi oglumu sezeryanla kucagima aldim.Nisanliyken bana tapan es kisisi hamileligimin son zamanlarinda ve simdi beni beğenmemeye basladi. Catlaklarim icin bunlar gececek degil mi diye sormaya basladi.Daha sonrasinda kiloyu sevmedigini asla kilolu bi kadin istemedigini dile getirdi.Kardesinin yaninda onumde soguk cay vardi onumden cekti.Bir gunde tv izlerken gobegime bakti hamile misin diye sordu .o kdr zoruma gidiyor ki.Cogu kez agladim.bazen gonul aldi bazen almadi ama bu terbiyesizligine devam etti. Bende 3 gundur diyet yapiyorum.79 kilo idim suan 78 e dustum.Ise baslayacgm ve is kiyftlrmi denerken kucumsedi yakisti mi dedim dalga gecer gibi suratima bakti.Bende actim agzimi yumdum gozumu.Burnunun yamuk oldugunu yakisikli olmadigini vs diye bagirrk soyledim.Dinime kufreden musluman olsa dedim .Kendini ne saniyosun dedim.Senin oturup sukretmen lazim esin cocugun saglikli sekilde kurtuldu diye dedim.Agzini acıp tek kelime etmedi.Bende yatak odasina gectim cok doldum suan aglayarak buraya icimi dokuyorum. Nisanliyken olup biten adamdan eser yok.Ne hissettigimi de onemsemiyor ne istoyor anlamiyorum.