Evet fazla mutevazıyım. Biri benimle ilgili beğendiğini belirten bişey desin hafif gulumseyip yere doğru falan bakarım bazen o derece ya da evet deyip gecerim. Bazen arkadaş ortamındaysak 'yapıyoruz işte bişeyler' deyip onemsiz bişeymiş gibi geciştiririm konuyu. Aslında ovulmeyi herkes kadar severim icten ice. İyi bişeyimi cok nadir anlatırım kendiliğinden, onu da dalgaya vurarak yaparım onun da bi anlamı olmaz.
Genel olarak konuşmayı değil de dinlemeyi severim. Ama kafa dengi arkadaşlarla baya konuşurum. Ozguvenim pek yuksek sayılmaz.
Şimdi bu da dert mi ama dert ettim. Cunku bazen bu kadar aşırı olunca vasatmışım gibi algılanıyorum ya da sanki soylenilen kucucuk bişey de olsa onu bile bilmiyomuşum da oğretilesi, akıl verilesi, tavsiye verilesi bi durumum varmış gibi gorunuyorum galiba :/ Hic hoşuma gitmiyo bu. Ama duzeltemiyorum da kendimi. Onu ben de biliyorum, hatta belki senden daha iyi biliyorum mesajı vermek istiyorum, kendimi iyi ifade edebilmek istiyorum.
Evet corona donemi ev cevremde genel olarak kendini minik minik ovmeyi seven insanlar var, surekli evde duşun duşun bunu dert ettim kendime.
Nasıl yapayım da aşayım kendimi?