Hanımlar merhaba 39 yaşındayım 2 yaşında bir oğlum var.
Boşandığımda bebeğim yaşına gelmemişti.aradan zaman gecti kafamı toparladım ve yeniden evlilik duşunmeye başladığım sırada benim calıştığım bankaya bir bey atandı.46 yaşında kendisi.tanıştık konuştuk muhabbeti o ilerletiyor daha cok evlilikten bahsediyor.niyetinin evlilik olduğuna eminim cunku surekli annemle tanışmak istediğini soyluyor babam vefat etti.Annemle ve erkek kardeşimle yaşıyoruz.Acıkcası ben de yuvamı kurmak mutlu olmak istiyorum ama sorun ne diyeceksiniz sorun şu ki adam gecmişte iki evlilik yapmış.her iki karısından da birer cocuğu var.annem bu birlikteliğe kesinlikle ama kesinlikle karşı.2 kadın durduk yere bırakmaz adamı diyor hadi bir olsa neyse diyor.
Beyefendiye sorduğumda iki karısı hakkında da detay vermiyor anlaşamadık anlaşmalı boşandık diyor.
Ben acıkcası hoşlandım bu beyden ama anneler de boşa konuşmaz.sizler burda mantıklı tavsiyelerde bulunuyorsunuz.sonucta benim de bir cocuğum var adamın da 2 tane.sıkntı iki ayrı eşten olması.offf.cok uzattım.neler soyleyebilirsiniz bana?