Kızlar onemli bir sorunla karşı karşıyayım. Aslında bunu şimdiden duşunmek bile oldukca yanlış biliyorum. Haklısınız ne deseniz. Ama gercekten kafam cok karışık. Bi cocuk var benden hoşlanan. Bende ona karşı tamamen boş değilim diyebilirim. Ama bilincaltimda beni rahatsız eden bir şey var. Cocuk oldukca hoş, yakışıklı sayılabilecek biri, samimi ve sıcakkanli. Kendisi 28 ben ise 25 yaşındayım. Aramızda ciddi bir yaş farkı yok anlayacağınız. Tum bu anlattıklarıma rağmen beni oldukca rahatsiz eden bir durum var ki oda cocuğun boyu. Kendisi 160-170-180 boylarinda. Her ne kadar fit ve bakımli biri olsa da hicbir zaman bu boyda biri ile olmam gibi duşuncelerle hareket ettiğim icin hic boyle biseyin başıma geleceğini tahmin etmezdim. Aynı boydayiz kendisiyle. Ama dedim ya bu cocuğun boyu uzun olsa herhalde boyle bir insanı kimse kacırmak istemezdi. Goruşleriniz benim icin cok onemli kızlar. Ama lutfen kendinizi benim yerime duşunun. Şimdiden yorum yapan herkese teşekkur ederim.
Edit : Arkadaşlar haklisiniz. Ben aptalım. Bunu duşunmem bile yanlıştı. Asıl ben oyle birini haketmiyorum. Bu yuzden bu is olamayacak. İlerde boyle bir insan hakkında boyle duşunduğum icin kendime kızarım. Bu eşek kafayı duzeltmek lazım once

Edit 2: kızlar valla şunu farkettim. Boyle salakca takıntılar bi bizim ulkede bu kadar yoğun. Belli bir olgunlukta olan bir kadının bunları takması oldukca komik zaten. Taktığım şeyinde ne kadar sacma olduğunu anladım. Ki adamda taktığım boy da kisa da sayılmaz pek. Ama bu essekligi dusunmem yuzunden ben haketmiyorum insanları. Siz siz olun fiziksel ozelliklere takilmayin. Bu ulkenin gereksiz mi gereksiz karamsarliklarini bırakın. Mutlu olmaya bakın.