Herkeze selamın aleykum kardeşlerim ablalarim .
Sizlere bı derdimi acmak istiyorum gercekten cok kırıldım . 4 senelik evliyim ve iki oğlum var . Hobi olarak amigrumi oyuncaklar orup satan ve eşine maddi manevi destek olan bir insanım.esim de silah ve tufek hastası bir insandır . Onun da hobisi ve sevdiği şey o . Bugun eşimin telefonundan oyuncak modeli videosuna bakarken şeytan durttu derler ya işte oyle oldum.ve YouTube gecmişine baktım.
Eşim silah sıkan yarı cıplak bikinili tayt giymiş sudyenli kalcaları aşırı guzel kadınların videosuna bakmış . Tamam silah hastası olabilir ama bu oyle kadınlara bakmasını gerektirir mi?
Bunda birşey yok ki diyen arkadaşlarım olabilir ama cidden baktığı kızlar oyle boyle değildi yani.bu durumu eşime soylediğimde YouTube hikayelerde karşıma cıktı bakmadım bile dedi ama videoyu sonuna kadar izlemiş . Guzel de bir bayanım ama kendimi yetersiz gormeye başladım artık.dogum yapalı 6 ay oldu birazcık gobeğim var o kadar . Bakımlı biriyim de.cinsellik derseniz onda da pasif değilim. Kafayı yemek uzereyim . Kıskanc da biriyim.ben oyle kaslı erkeklere baksam kıyameti kopartirdi ama kendisi neden oyle taş gibi kadınlara bakma gereği duydu ? Baktiysan adam gibi soylesene be adam . Siz de boyle şeyler yaşadınız mı beni cok abarttım aceba ? Yorumlarınızı bekliyorum ablalarim kardeslerim