Merhaba arkadaşlar. Perişanım nerden başlasam bilemiyorum. 2 yıl sevgililik sonrası gecen sene ağustosta evlendim. Ikimizin yaşı da 24. Kısaca ozetlemek gerekirse onunla birbirimizi severek evlendik. Her aile gibi ufak tefek tartışmalarımız oluyordu. Sevgiliyken, aynı evde yaşarken bana agir şiddet uygulamıştı bir sefer. O zamanlar sineye cekmiştim belki duzeltirim beni seviyor duzelir sanmıştım benim de onunda yaşı kucuktu. .Ailemle 3 yıldır goruşmuyordum. Aslında o gorusturmuyordu. Ben 4 aydır antidepresan kullanıyorum. Surekli sessiz bi şekilde aglamaktan, yalnız kalamamaktan ve evdeki kopeğimizin butun sorumlulugunun bana kalmasından. Ailemle de 1 bucuk hafta once barıştık. Annem ve kardeşlerim yanıma gelme hayatimi gorme ozlem giderme amacıyla evime gelecekti. O Araba almak istiyor diye para yardımında bulundu annem. 1 bucuk haftalık tanıdığı bir insana. Neyse olaya gelmek istiyorum Fevri bir insandır laf yaristirmaya bayılır. Galip gelemezse hiddetlenir. Dun de bu şekilde başladı. 24 saatlik nobetten sabah eve donmuştu. Bende sabah gruptan cok mesaj geliyor diye telefonu sessize almışım uyku sersemligiyle . Haliyle alarm calmamış. Kopeğin sesine uyandım ve balkona pisledigini gordum hemen temizlemeye başladım. Sonra aşağıdan onun sesini duydum arabasina binen bir komsumuza rica ediyordu bina kapisini acmasi icin. Bende ben acarım diye seslendim. Ellerimi yikarken kapiya geldi vurdu kapiya. Actım 1 saattir nerdesin dedi oldum aşağıda 1 saat beklemekten dedi. Bende uyuyakalmışım kopegin sesine uyandım balkona pislemiş dedim. 50 defa aradım seni dedi bende sessizde unutmuşum dedim. Her zamanki laf yarışına başladı. Duydun duymadim. (Bu arada zil calışmıyor ve yedek anahtar cıkar diye yuz bin kez soyledim ama sorumsuzluk diz boyu, sen cıkarsaydın demeyin herseyi ben dusunmekten gercekten yoruldum.) Sonra birden boğazıma yapıştı ve sıkarak duvara yasladı hadi şimdi konuş diyerek. Can havliyle kolunu sıkmışım. Hadi bi daha tırmala diye iyice sıktı nefessiz kaldım. Ardından birden karın bosluguma yumruk attı ve yere duştum. Inanın 15 saniye boyunca nefessiz kaldim aldığım darbe ile. Ben yerde cırpınırken, ayaklarım cırpınırken geber a.ına koyduğu m numara yapma diye gelip başımda bağırıyordu . Elimi zor bela kaldırıp gelme diye isaret ettim. Kopegim gelip yuzumu yaliyor ağlıyordu. Hayvan bile merhamet etti o etmedi. Uzerimde pijama ile beni evden atmaya calıştı sonra. Direndim cıkmadım. Bu sefer yine bogazima yapisarak yataga goturdu. Var gucuyle boğazımı sıkıyordu. Bi yandan da kulagıma kafama yumrukla vuruyordu. O an yine kopegimiz geldi ve ona hamle yapti pence atarak. Kopegin pesinden koştu birden o an fırsat bulup evden dışarı attım kendimi. Binada bağırmaya başladım. Telefonumu ver dedim verdi. Yalın ayak ustte pijama evdeb cıktım sonra hızlıca donup terligimi aldim. Once annemi aradim sonra onun annesini. Onun annesi kızım o sinirli biliyorsun deyince sinirdeb gozum dondu hemen kapadim ve polisi aradim. Emniyete goturduler ifÂde aldilar darp raporu aldilar bana. Şikayet ederseb gorevden uzaklaşacak dediler. ŞikÂyetci olmadim uzaklaştırmaada istemedim. Polislee eve dondum onu alip goturduler hemen cantami alip uzerimi giyinip taksiye atladım otogara geldim . Kayinvalidem 3 saat mesafede oldugu icin ilk ona geldim suan onunlayım. Ama gitmeyi duşunuyorum. Hala yemek yiyemedim boğazımda 2cm ezilme varmış. Anneme gitsin bakırkoyde yatsin zaten ilac iciyor demis. Gelecek benden ozur dileyecek ben ne dersen tamam dicek gozunun onunde 5 kadınla yatcam bisey demeyecek diyormus. Beni nasıl bu kadar pasif gormuş. Kendime kızıyorum ilk hatasında bırakıp gitmedim adam ederim sandim. Sonra dun taburdan albay bunu cağırmış olayı duymus. Ceza vermis disiplin cezası git eşinin gonlunu al demiş. Ne hikmetse birden 180 derece dondu. Telefonda bana ağlıyor sumuklu sumuklu. Kafama sıkarım boşanırsan diyor. Ama artık donemem. Benim canima kast etti. Beni hic sevmemiş boyle sevgi olamaz. Bi yandan olmek istiyorum bunları yasadiigim icin. Bana guc verin bu sureci nasıl atlatacağım
08.09.20
Iki gundur hastanedeyim. Yazılıp cizilenleri takip edemiyorum. Artık hic kimseden yardim istemiyorum. Soylemek istediğim bikac sey var. Sizler icin dışardan konuşmak alay etmek hakaret etmek kolay. Umarım sizler boyle bir durumu yasamazsınız. Ne beni destekleyen bir ailem ne beni seven bir eşim oldu bu hayatta. Ailem gunlerdir evinw git diye baskı yaparken ne yapabilirim inanın bilmiyorum. Kayınvalidemin annesinin koyune gidip bir gece sonra bir teyzemin evinde kaldım. Gidecek yerim yoktu cunku. Numaramı degistim bir pansiyona yerlestim iş aradım. Ama olmadı . 2500lira ile ne kadar dayanabilirdim bilmiyorum. . Sadece olmek istiyorum. Acizlikse acizim. Bu hayat bana sadece cehennem oldu oteki tarafı hic duşunmuyorum. Sagolsun bana kapısını acan dostlarım var belki onlara giderim. Şuan duşunemiyorum butun yollarım kapalı. Ama merak etmeyin boşanacağım. Merak edenler mesaj atanlar olduğu icin konumu guncelliyorum.