Ben gercekten ne diyeceğimi ne yapacağımı bilmiyorum. Ama eski konularada bakımca problemin aile değil kocada olduğunu anlıyorum.. bir kac saat once olan olayı anlatıp derdime care bulmak istiyorum. Eşim korona olmustu ve bitti ama ben yanında yatmıyorum halen daha yeni bitti karantinası her neyse bu aksam ben duştan cıkarken aramızda şakalaşma oldu ve yanaşmak istedi bende haliyle bir kac gun daha beklememizi soyledim ama tekrar geldi bende mangal koktuğunu soyleyince dondu girdi banyoya. Bende biliyorum surat asacak neyse uzatmıyım konuştum ozur dilerim dedim ama korkuyorum koronadan dedim hic iplemiyor beni sakince konuşuyor birde umursamıyor neyse cok gittim yanına hic bir şey yok gibi yapıyor ve umursamaz cvplar verdi hep ayrıca bunları konuştuğumda ise yuzume bile bakmıyor telefon elinde video izliyo,cvp ver yuzume bak konuşarak halledelim sorunun ne olduysa soyle neyden rahatsız olduysan anlat kı care bulalım diyorum mimiyleriyle bilmiyorum dedi durdu.insanı doğduğuna pişman ediyorsun diyorum başarılı diyor tuhaf kısa cvp veriyor ben sordukca yuzume bakmıyor sesimi yukseltince bir konuştu benimle bağırmadan konuş uyarıyorum dedi bir iki sakin komuştum yine aynı neyse bende sinirlenip koltuğa vurdum yeter diye ana bir sinirlendi burda da durulmaz mı ne dedi cekti cıkıyor pantolon almış dedim dur sakin ol bak duyacaklar beni itip kaktı bak git bırak kemiklerini kıracam dedi itip kaktı sonraaşapı dığru hidince cekiştim duşecekti duşeksin dedim bağırdım kaynanam geldi noluyo diye derken o sıra bağırma insanları kaldıracaksın deyip itip kaktı yere duştum gorumce enişte filan geldi gorduler bizi beni itti tekme attı 2-3 defa ağladım filan araya girdiler filan aşağı gitti.eve getirdiler buyuk ihtimal annesine soylendi (anasının evini istiyor, size dua etsin ,şimdiye 50 kez yollamıştım cocuğa dua etsin) gibi leyler dedi bende durmadım cvp en som dedim merak etme babamı cağırırım gelir alır beni yarın. Dedim dedim de gitsem annem babam perişan olsun istemiyorum, burda bu evliliklede yaşamak istemiyorum eski konularımdan bilen bilir ben artık dayanamıyorum ilk kez dayak yedim ve gozlerindeki alevi gormeniz gerekirdi. 1 hafta once tartışmamızda ise konuyla alakasız bir ornek verdi ne anlarsınız siz bundan? Konyada başı kesilerek oldurulen kız bardı 4 aylık evli neymiş cok konuştuğu icin başı kesilmiş bunu normal bişey gibi soyluyor konumuzla da alakasız sanırım cok konuşuyorum diye beni tehtid ediyorsun dediğimde alakası yok deyip gulmuştu. Ben anlıyorum zaten konuşmamdan evet ama istiyor ki hic konuşma yemek ye yat kalk. Şimdi soruyorum ayrılmak istiyorum ama bunu aileme nasıl soylemem gerekiyor (ki ailem az cok biliyor mutsuzlugumu) p.tesi arayıp beni gel al desem olay cıkacak gibi gurbetlik her yonden zormus akıl verin lutfen benim biletimi al ben gidicem desem de ve ya boşanıcam gidiyorum desemde cocuğu alacak diye korkuyorum biliyorum 7 yaşına kadar bende ama ne yapar eder alır eli kolu sağlam paraya da guvenir kesin. Cok uzun yazdım hakkınızı helal edin yeceksini şoku nasıl atlattın atlatım mı bilmiyorım sanki her gun dayak yıyormuş gibi hissediyorum mutsuzluktan mı yok sayılmak mı bılemıyorum boyun eğip sabredip durursam bak dayak yedi akıllandı olacak cunku soylenirken duydum insanla konuşarak olur bunun gibi hayvanla boyle dedi ve dılarda da bundan bir b.k olmaz dediğini de duydum..