Kızlar selam..... nasılsınız? Gunlerinizin guzel gecmesini diliyorum. Bir konu danısmak istedim sizlere.....
1 yıldır guzel giden bir iliskim var-dı. 2 hafta once ayrılmıs bulunmaktayız. Ciddi iliski surecine girmis bulunmustuk fakat sanırım ben her seyi batırdım. Ozetlemek gerekirse aramızda tartısma cıktı ve 1 gun sinirinden bana yazmadı bende sinirimden instagramdan engellediklerimi actım acmamla 2 arkadas bana ulastı. Hicbirine yazmadım ama 2 side soru sordu cevapladım asla sohbet, muhabbet, flort gibi şeyler gecmedi aramızda ustelik takiplerini kabul etmiştim ben donmedim. Sonra cok gecmeden engellediklerimi teker teker engelledim. Ne yazık ki iş işten gecmişti benim engellediklerimden sorusuna cevap verdiğim kisileri takipcilerimde gorunce “Neden yaptın?” diye giristi. Sonra dedi ki artık sana guvenebileceğimi sanmıyorum, guvenimi kırdın, yok ettin neden yaptın diye terkedilmiş bulunuyorum. Ustelik cok ağır şeyler soylemiştim “herkes eglencesine baksın takılsın kimse kimseye karısmasın bu iliski ciddi olmaktan cıktı” vs cumleler kurdum. Bu da “ben gavat mıyım bunu kabul edecegim” dedi ve guzelce cekti gitti... kısa kesmeye calıştım. Şimdi evet hatalarımın farkındayım anlık sinirlerimin kurbanı oldum. Twitter ’a kendisini aldattığımı yalan soylediğimi dile getiren twitler atmıs. Fakat aldatmadım ve yalan soylemedim. Ustune de duşmedim “bitti” diyince. Fakat 2 haftadır goruyorum ki bitirebilmiş değil diye duşunuyorum. Hala bana twitler atıyor, yardırıyor bir seyler. Dun gece kendisine yazdım “benden ne zaman vazgecmeyi dusunuyorsun” diye giristim. Ama hic bitirmiş gibi konuşmaları yoktu hala “Neden yaptın niye yaptın” diye soylendi. Şimdi bir tarafımı cok guzel caresizlik kapladı. Ne yapacağımı şaşırdım. Susayım mı? Ya da cabalayım mı? Sessizce bekleyeyim mi? Numaralar silinmedi ekli ve duruyor, silmemiş. Ne yapmamı onerirsiniz, nuh diyor peygamber demiyor? Hic hatun eklemeyen adam azda bir seyler eklemeye baslamıs, inat mıdır bilmem... cozemiyorum. Koc burcu dedik dedik belamla basbasa kaldım şarap iciyorum.