Merhaba bayanlar. 1 ay once esim olacak pisliğin şiddet uyguladığını anlatmıştim sizlere. Ve şikayetci olmadığımı. (Cunku can guvenliğim yoktu ve coğu kişi bunu bir turlu anlamadı)
Neyse olaydan sonra annemde kalmaya başladım. Yine o pislik adamla tartıştık ve benim olmuş ablama ve olmuş bebek yegenime kufretti. Anneme kufretti. Bana dediklerini demiyorum bile. Bende sinirle git kendi sapık babanı becer dedim. Cunku babası tacizden iki kez hukum giyip ceza yatan bir insan
Benim olmuş ablama kufredince kendimi tutamadim.Ve boşanma davası acmaya calışıyorum. Adresimi henuz buraya aldiramadim. Karşı taraftan ses seda yok 13 gundur. Davayı onların acmasını bekledim ses yok. Cunku bi kac arkadasim davayı acan bisey elde edemiyor gibi sacma bisey soyledi.
Genel sorunlarım beni calistirmamasi, ihtiyaclarımı karşılamaması, aşırı pis olması (sumuklerini saga sola suren, ayakları kokan , cıkardığı donu bile ortada birakan bir insan. Bunları olayın boyutunu gostermek icin yazıyorum. )
Duğunumde gelinligimi salonumu dış cekim paramı kendim odedim. Evime hic esya almadı. Annesi arkadaşının kullanip attigi eşyaları getirip eve doldurdu. Pitbul kopek aldı ben alma dedikce. Taş degilim bende bebekligin bu yana bildigim icin merhamet ettim. Ama hayvan buyudukce eziyeti coğaldı. Coğalsın, seviyordum kopeği ama butun sorumluluk bendeydi. Hergun ben gezirip pisliğini ben temizliyordum. Ev isi yemek bi de kopek beni yoruyordu ama beyefendinin hicbir yardimi yoktu. Ailemle 3 yıldır kus olduğum icin hicbir itirazımı dinlemediler. Sevgiliyken ailesiyle beraber yasiyorduk.2 yıl calıştım ve calıştığım paraya el koydu. Lutfen elestirmeyin ben bir hata yaptım ve bedelini odedigimi duşunuyorum. Duğunde onun cebinden cikan tek masraf 500tl fotograf cekimine param yetismedi onu odedi. Bir de kendine damatlık aldı. Baska da hicbir seye elini atmadı.
Şimdi avukat tutacağım. Sormak istediğim şu maddi manevi tazminat acmak istiyorum. 1 bucuk yıldır uzman cavuş ve bana kesinlikle 100 lira verip bu da senin demedi. Calışmama da mani oldu. Tazminat davasından ne alabilirim. Maaşı 10bin tl . Benim gelirim yok. Universiteyi bu pislik icin bırakmak zorunda kaldım. Benim haklarım nelerdir