Merhaba, dun biri aradı cep telefonumu, actım. Kimsiniz dedi siz kimi aramıştınız dedim benim ismimi soyledi. Dinliyorum evet dedim. Ne icin aramıştınız konuşmak icin dedi. Nerden aramıştınız beyfendi dedim konu neydi falan dedim. Sen ismimi soyledi değilsin dedi kapattı. Bir kac dakika sonra aradım acmadı. Bu arada nerden arıyorsunuz deyince şehir soyledi doğru beni aradı. Sonra erkek kardeşime arattım ama ismim yine gecmedi. Yanlış oldu yanlışlıkla oldu abicim dedi ona. Belki hala anlamadı doğru ismi aradığını. Hic bilmediğin birinin adını telefonunu alıp araması rahatsız edici.
Benim insanların gozune gozune bakma gibi kotu bir yonum var. Tanışmayıp konuşmasam da mesela işyerinde. Bundan mı cesaret aldı bilmiyorum
Ekleme: Yukarıda bahsettiğim gibi ben insanların yuzune bakıyorum anlamsızca. Mesela onceki gun işyerinde bilgisayarın başında bir kız arkadaşla benim işime bakıyoruz. İki erkek arkadaşta 2 metre otemizde konuşuyor. Ben başımı kaldırıp 2-3 kez suratına baktım adam da ister istemez baktı. O gun iş icin beni aramıştı konuşmuştuk falan onla. Ve bir de insanlara hep espriyle yaklaşıyorum hep bir sevimli davranmaya calışıyorum sanki. İnsanlar bana ayrıca donup iyi gunler falan demesini onemsiyorum. Aslında bu gelen telefondan dolayı da dediğim gibi kendime cok kızıyorum. İşyerinde herkes cok dedikoducu. Ben bekarım ve bu istemsiz davranışlarımla ne duşundukleri hatta bu gelen telefon beni rahatsız etti. Bu sacma Halim neden anlam veremiyorum.Uzun yazımı okuduğunuz icin teşekkurler.
Yeni ekleme: Kimin aradığını farkettim.İşyerinden bir destek personeli. Benim bu milletin yuzune bakıyorum dediğim ve kendime cok kızsam da evet son zamanlarda anlamsızca baktığım biriydi. Benimle işe başlayan bir erkek arkadaş var işyeri grubu falan olduğu icin numaramı kesin ondan almıştır. Onunla da bir kac kez yuzyuze geldik selam vermedim. Şimdi bu arayan hergun işyeri girişinde beni goruyor ve ben sert bir şekilde iceri giriyorum ama bana baktığını camdan falan yansıyor goruyorum. Offf ne diyorsunuz ben rahatsız oldum.