Kanal Adi : Alıcıya
Kanal Kategorisi : Dizi
Kanal Dili : Alıcıya
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : 12 Kasım
Abone Sayisi : +150
izlenim Sayisi : +240.000
Kanalinizda UYARI Varmi : Eşleşenli videolar mevcut.. Acıklamaya kısmına detayları yazıyorum
Kanalinizin Gunluk Kazanci : Ortalama 2-3$
Kanal Ozellikleri Kisminin Capsi : Ekledim aşağıya
Kanal Satis Fiyatiniz : İki kanalı birlikte satacağım.. Pazarlıksız 500 lira
Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz : Kanalda 2 farklı dizinin tum bolumleri var. Sıralı şekilde oynatma listeleri eklendi.. Yaklaşık 150 video var kanalda.. Yalnız sadece 30 tanesi para kazandırıyor. Diğer bolumleri eşleşen verdi, ben gecmekle uğraşmadım. Alacak arkadaşın tum bolumlerin eşleşenini gecerek kazancını katlayacağına eminim..
Merak edenler icin kasım kazancı: (http://i.imgur.com/AU8j3HH.png)

-
Kanal 2
Kanal Adi : Alıcıya
Kanal Kategorisi : Dizi
Kanal Dili : Alıcıya
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : 12 Kasım
Abone Sayisi : +250
izlenim Sayisi : +210.000
Kanalinizda UYARI Varmi : Eşleşenli videolar mevcut.. Acıklamaya kısmına detayları yazıyorum
Kanalinizin Gunluk Kazanci : Ortalama 2-3$
Kanal Ozellikleri Kisminin Capsi : Ekledim aşağıya
Kanal Satis Fiyatiniz : İki kanalı birlikte satacağım.. Pazarlıksız 500 lira
Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz : Aynı şekilde kanalda 2 farklı dizinin tum bolumleri var. Sıralı şekilde oynatma listeleri eklendi.. 300'un uzerinde video var kanalda.. 150 tanesi para kazandırıyor. Diğer bolumleri aynı şekilde eşleşenli. Bu kanalda da alacak arkadaşın tum bolumlerin eşleşenini gecerek kazancını katlayacağına eminim..
Merak edenler icin kasım kazancı: (http://i.imgur.com/YESQFzi.png)

Duşuk mikarlar olsa da kasım odemelerini sorunsuz şekilde aldım. Aralık kazanclarıysa şu an icin toplam 130 dolar ve bu para alıcı arkadaşa gidecek. Kanalların ikisini birden satacağım ve pazarlıksız 500 lira.. Zaten 1 ayın sonunda bu parayı cıkarmış olacaklardır. Herhangi bir garanti veremiyorum, zaten o sebeple 1 aylık kazancına bırakıyorum kanalları. Satış sebebim ise acil nakit ihtiyacım.
Tekrar hatırlatayım alacak arkadaş toplamda 4 dizide eşleşenleri gecip tekrar yuklerse kazancını katlayacaktır..
edit:
Odeme yontemleri; (işbank, enpara) Paypal odemesi yapmak isteyen olursa %10 fazla gondererek alabilir kanalları. Ceviriren arkadaşlara komisyon veriyoruz biliyorsunuz..