Merhaba hanımlar.
Daha once bir evlilik yaptım ve erkeklere karşı guvenim fazlasıyla yok olmuştu. Sonrasında biriyle tanıştım ve 1,5 yıldır guzel bir ilişkimiz var. Guven sadakat saygı icerisinde yurutuyoruz bana butun acılarımı yaşadıklarımı unutturdu ve şu gune kadar tek bir yanlışını dahi gormemiştim ne incitici bir soz ne bir kaba davranış. Gecmişimden dolayı fazlasıyla kaprisli ve temkinli yaklaştım ona, herşeyi doğru yaparak guvenimi kazandı. Seneye evlenmeyi duşunuyorduk, şu gorduklerimi gorene kadar. Hic instagram şifresini istememiştim bir isteyim dedim, girdim, beğendiği gonderilere baktım birde ne goreyim. Bu yaz full kadın fotoğrafları beğenmiş. Bikinili, buyuk goğuslu, yarı cıplak, uzun bacak ne var ne yok butun seksi kadınları beğenmiş, ben bunları gorduğumden beri 3 haftadır rahat uyku uyuyamıyorum. Gece ruyalarımda beni aldattığını, başka kadın icin terkettiğini goruyorum. Hatasını kabul etti, birdaha yapmıcam dedi gunlerce ağladı cok utandı kendinden nefret etti, defalarda terkettim bir şekilde beni ikna etti ama unutamıyorum. Ekran resmi almıştım beğendiklerini, onlara baktıkca sevgilime karşı icim soğuyor. Sorulabilir diye şimdiden soyliyim ben 24, o 27 yaşında.
Her erkek bunlara bakıyor mudur, her erkek bir kere de olsa acıp bakmış mıdır bikinili kadınlara? Ben mi buyutuyorum bukadar... İyi giden, bi dediğimi iki etmeyen beni el ustunde tutan biri olduğu icin bir cırpıda silip atamıyorum ilk hatası diye. Ne yapmalıyım, ayrılmalı mı yoksa bundan sonra gozumu ustunde mi tutmalıyım, siz olsanız ne yapardınız ?