Merhaba hanımlar,umarım iyisinizdir..
Benim başımda cok farklı bir dert var..Abim uyurgezer mi desem uyuryer mi o tarz bir sorunu var sanırım..Şoyle ki kendisi gece kalkıp dolabı acıyor bir şeyler yiyor ama ertesi gun hatırlamıyor...Dun akşam tatlı yapmıştım.Şerbetli bir tatlıydı,ağzı kapaklı orta boy cam borcama koyup yatmıştım.Hayalim bugun yemeklerden sonra cayın kahvenin yanına koymaktı ama sabah bi kalktım borcamda 3-4 tatlı anca kalmış onlarda darmadağın olmuş..Evde 3,5 kişiyiz.Ben akşamı zor edip kulce gibi yatıyorum ben yemiş olamam,yenge desen bebekle yatıyor bebek gece uyanıp duşer diye tuvalete bile gitse beni cağırıyor oyle gidiyor.Geriye bir tek kişi kalıyor ona da sorunca “Bilmiyorum” diyor..Bugun otururken tatlıyı sordu abim.Cayın yanına getirir misin biraz dedi bende “Tatlı bitmiş,birkac tane kalmış onlarda catallanmış diye attım.” dedim “Kim yedi...” dedi... “Sana sormalı sen gece dolabı actın ben duydum” dedim. “Bi daha boyle bişey yiyeceksen tabağına al koy oyle ye tencereden kendi ağzına değen catalla kaşıkla yiyip mundar etme bizide duşun” dedim kopurdu..Vay ben yemedim iftiraya bak siz yemişsinizdir ben diyetteyimde (he he) alınan abur cuburlara bile elimi surmuyorumda (oysaki yalan bazı geceler biskuvileri gofretleri falanda goturuyor,hatta ben kuşlarıma kraker almıştım abur cuburların durduğu dolaptaydı acmak icin diğerinin bitmesini bekliyordum bi sabah bi baktım onların krakerleri bile acılmış ) Kabul etmiyor anlayacağınız..Boyle bir şey mumkun mu?Gece kalkıp bir şeyler yiyip hatırlamamak?Yoksa numara mı yapıyor?Ne yapacağımı şaşırdım artık...Coğu sabah cayı koymak icin mutfağa gittiğimde lavaboda catal-kaşık,dolabın onunde tezgahın ustunde kırıntı bulunca cinnet gecirecek gibi oluyorum.Ağzına soktuğu catalı kaşığı tencereye sokuyor ona cok sinir oluyorum...Yemekleri gece balkona koymak,abur cuburları saklamak geliyor aklıma..Bu sefer de onları bulamayınca uyku sersemi gelip bizi boğmasından korkuyorum