Merhabalar KK uyeleri,
Sizlere danismak istedigim bir konum var.
8 yillik evliyim 3 cocugum var yurtdisinda yasiyoruz. Esimlede bazen ufak, tefek sorunlar disinda cok sukur sorunlarimiz yok. Yurtdisinda yasadigimizdan dolayimi bilemicem ama bazen esinin ailesi kayinlarimin maddi durumlarinin iyi olmadigi dile getiriyorlar.Hal boyle oluncada esim uzuluyor. Yilda 1-2 defa yardim gonderiyor. Aslinda ayaklarini yorganina gore uzatirsalar sikintiya girmezler.Hepsininde kendi evleri var. Her gonderdigimizde kv yede yolluyoruz. Bizimde dogru, durust akan bir gelirimiz yok, ama baya rahat yasiyoruz. Maddi sikinti yasamiyoruz. Evimiz olmadigi dan ev almak icin birikim yapmak istiyoruz. Arti cocuklarin gelecekleri icin birikim istiyoruz.Malum Pandemie birde isler cok durgun. Kv ve kp arada yardim etmek disinda kaynimlara hastalik disinda yardim etmek istemiyorum. Esim bazen uzulup kendini tutamayim gonderiyor. Yilda bir iki bazen 3 defa gonderiyor. Benim tepki den olmasa belki daha fazla yollar. Benim uzuldugumu gorunce bazen de Ailesine benim de 3 cocugum var 1 ay degil 2 ay degil diye cevap veriyor Ailesine. Sizce nasil tepki verebilirim?
Sevgiyle kalin