Kızlar merhaba. Benim gecen senelerde oylesine takıldığım yakışıklı bir iş arkadaşım vardı Ganalı. Kendisini cok beğeniyordum ama hani benim icin onemli biri değil oyle tekrar birlikte olmak istediğim filan biri değil zaten bitmiş gitmiş. Bunun yakın bir arkadaşı var Hintli bir kız. Bu kızla ben de cok yakın arkadaş olduk. Kız benim daha once Ganalı cocukla oylesine cıktığımı biliyordu. Bu ikisiyle aynı ortamda da bulunmuşluğumuz, sohbet etmişliğimiz var. İkisiyle de ilişkim iyi.
Hintli kız arkadaşım gecen ay Malezya'ya taşındı ama hala ikimizle de iletişim halinde.
En son Ganalı cocukla yine işgereği karşılaştık, bir şeyler icmek uzere sozleştik. Akşam buluştuk, laf ebeveynlerinin onu evlilik icin darladığına geldi. Sonra da dedi ki "Belki de X (Hintli arkadaşım) benim icin doğru kişidir." Yalan soylemeyeceğim hafif bozuldum cunku kendisini fiziksel olarak beğeniyorum hala biraz, ama o kadar da bozulmadım cunku yani adam benim hayatımın aşkı değil bir şey değil. Dedim ki "Aaaa, sen X'ten mi hoşlanıyorsun? E o zaman adım at, hamle yap, iletişim kur yani kızın haberi bile yok." diye kendimce tavsiye vermeye calıştım. O da "belki dedim bilmiyorum" gibi sacma cevaplarla geciştirdi beni.
Ben şimdi bu kız arkadaşımla gun icinde 8890 kere mesajlaşıyorum, uzun uzun da telefonda konuşuruz. Neyse telefon konuşmamız esnasında bana sevgilim yok kimse beni beğenmiyor gibi şeyler diyince kendimi tutamadım "ya benden duymuşolma ama Y (Ganalı) seni beğendiğini soyledi bana. Ne kadar ciddiydi bilmiyorum ama bence duşun." dedim. O da şaşırdı "Bana hic belli etmedi" filan dedi. Ben de "belki arkadaşlığınızı bozmaktan korkuyordur veya reddedilmekten" diye kendimce yorum getirdim.
Şimdi soylemem iyi mi oldu acaba kotu mu oldu, bana neyse, neden boyle bir konuda ağzımı tutamadım ortalığı mı karıştırmış oldum, yoksa hayırlara mı vesile olmuş oldum sizce? Yani belki Ganalı cocukla gecmişim sebebiyle ve cocuğu hala biraz beğenmem sebebiyle bu işe benim karışmamam lazımdı ama ne bileyim o kadar yakın arkadaşım olunca da saklamak istemedim, yani ortada buyuk bir aşk varsa belki bilmesi de gerekir en azından alıcı gozuyle baksın diye duşundum. İkisi de sevdiğim insanlar. Yanlış mı yapmışım?