Arkadaşlar biraz rahatsızım bu yuzden aklıma geldi ve bu konu hakkında yapabileceğim bir şey var mı diye sormak istiyorum ...ben 2. Evliliğimi yaptım ilk evliligimden bir kızım var ..2. evliligimdende 1 kızım var.. olursem ilk kızımı o mahluk alırsa benim zavallı kızım ne yapar o vahsinin elinde ...huzursuz ve nasipsiz bir yaşam onun olur ..bu konu beni cok uzuyor ve kızim kardeşini cok seviyor esimide cok seviyor hemde cok fazla seviyor ikisinde ayrılırsa uzuntuden kahrolur cocuğum ...bu konu hakkında olmeden once yapabileceğim hukuksal bir şey var mı ? Mesela velayeti annem alabilirmi şimdiki babası nafaka yollamasin benim soyadımi alsın kabul ederse diyor oyle bir teklif yaparım ama kabul etmez buyuk ihtimal..mesela elimde bazı deliller var fotoğraf , şahit vs ..nasıl iğrenc hakaretler edip beni dovduğune dair bebeğimin yanında yani psikolojik sorunlu olduğu one surulup ben olursem annem velayeti alabilir mi ..yada ne bileyim işte olmeden once. Neler yapabilirim bu konu hakkında... yavrumun duzeni bozulsun istemiyorum kardeşinden babasından ayrılsın istemiyorum lutfen yardım edin bir yolu yok mu?