Kizlar 3 yıllık evliyim 1 yaşında kızım var cevrem bana hep temizlik hastası gozuyle bakıyor eşim kendini yoruyorsun hasta ediyorsun diyor
Evim surekli gece gunduz toplu duzenli temiz olmak zorunda gibi hissediyorum birşeyi toplamadan temizlemeden uykular haram olur nekadar cok yorgun uykusuz olsamda ev kirlenmesin dağılmasın diye cabam yok kızım dagitsin eğlensin toplar temizlerim derim hep ama bu takıntı yuzunden kendimi kaybediyorum
Şoyle soyleyim bebeğim emekliyor hiperaktif ve hep karıştırıp dağıtır vs arkasında gezmekten bazen su bile icemem eşim de aile duzeni olmadan yaşamış hep pasaklı dağınık hal boyle olunca kendimi hep biyer toplar temizlerken buluyorum koronadan dolayı psikolojik destek alamıyorum cunku bebeğim icin ertelemekteyim riske atamam hastaneye giderek telefonla seans almakta ucuk fiyatlar
Gunde en az 3 kez ev supuruyorum cunku bebeğim emekliyor toz toplasın yutsun istemiyorum ona rağmen halilarimdan hep toz pamuk cıkıyor nasıl olabilir ya her seferinde de supurgemi temizlerim gunde 1 kez silerim dip koşe bide ustune bebeğimin bakımı oyunu ilgisi derken bitiyorum
Sağolsun eşim destekcim ama ben kendimi cok yoruyorum nasıl vazgecerim bu hastalıktan beden olarak bile oyle tuy bile uzamaz anında temiz olacak aklınıza gelecek herşey yani
Buda haliyle yıpratıyor beni kucuk el supurgesi aldım hep elimde onunla gezer oldum artık 3 kez normal supurge harici bide onunla toplarım kırıntı toz vs
Evime biri gelmicek dokulecek kirlenecek gibi bı duşuncem hic olmadı herkes e normal davranırım ki cokta misafirimiz olurdu hastalık oncesi tabi şuan bebeğimi riske atmıyorum bide bu virusten dolayı elimde bezle dezanfektanla geziyorum hamileliğim zaten zor gecmişti bide hastalık cıktı doğumdan sonra 2 yıldır evden cik cıkmadım asi kontrol harici cıkmakta hic istemiyorum hep kızımla temizlik yemekle zaman geciriyorum
Hergun farklı yemek olmak zorunda gibi benim icin en az iki ceşit bide bana gore ev hanımından ki evlendiğinde beri oyleyim herşey temiz olmak 4 4 Luk olmak zorunda camasirim hic birikmez coraplar kadar utulerim mesela anlatmakla bitmiyor nolur fikir verin nasıl vazgecerim heryerim ağrıyor artık uykusuzluk cabasi
Annemi kucuk yaşta kaybettim ailemde en buyuk kız evlat olarak hep boyleydim ustune bide evlenene kadar hep 12 16 saat hafta sonu izni bile olmadan calışan biriydim hep bı kosturmaca o haldeyken bile boyleydim tabi evlenip calismayinca da dahada bı katlandı bu durum
Mesela sırf bu yuzden hic sac uzatmadim evime sacı dokulen misafiri sacının toplanmasını isterim hemen kalbini kırmadan uyaririm cunku bebeğim bilmeden bulup ağzına atıyor bı kac kez denk geldim kustu hatta ve gelenleri uyarmak zorunda kaldım yoksa normalde ben kesiyorum diye kimse sacını kesmek toplamak zorunda değil bebeğim olana kadar aman supururum der gecerdim bide kızımda olunca bı kat buyuzden arttı ustune korona cıktı imdatttt durumdayım