Eşim iki kardeş. Bir kaynım var. O da bekar. İlk gelinim. Bu yuzden surekli mıc mıc olmak isteyen eş ailesi ile baş ediyorum. Şoyle ki nişanlıyken kv hemen cocuk yapın yaşınız geciyor dedi. Evlendik ilk hafta ilk torun cok tatlı falan diyor. Gecen başım agrıyor migren tuttu yoksa hamile misin diyor. Oturmaya gittik gecen ballandırarak anlatıyor. Ruyasında beni hamile gormuş.
Yaa bu kadın insanı aşırı darlayan biri. Gunduz kpss calışıyorum. Artık telefonum full kapalı. Şimdi bebek baskısına başladı. Atanmaya calışıyorum. 29 yaşındayım. Ayrıca eşim yok lohusalıkta annem gelir 40 gun diyor. Ki ben 40 gun kafayı yerim. Evi terk ederim. Cok ciddiyim. Sırf bu lohusalıkta, eşimin anneci liginden, henuz atanamadım ayrıca,cocuguma ya annem baksın ya kreşe vereyim istiyorum. Acıkcası 33 34 en az ya da hic istemiyorum. Kadın o zaman daha da darlıycak. Boyle anneci eş varken ve kv boyle yapışmışken cocuk yapar mıydınız. Şuan hic istedim yok. Atandıktan sonra başka şehirde olursakta lohusalıkta kimse gelmemesi şartıyla yoksa evden gidecegimi soyliyecegim.Bilmiyorum daraltıyor bu baskılar beni. Cocuk baskısı, korona vakti evime birilerini getirmek istiyor. Hayır evi gorseler nolacak.eşimle kavga ede ede 2 hafta bir gidiyoruz onlara. Surekli laf yapıyorlar gelmiyoruz dıye. Kotu gelın olmak istemiyorum ama cok sıkıyorlar