Merhabalar Gecenlerde konu acmıştım Kv ve gorumcem surekli akıl veriyor uyuz oluyorum diye.
Bebeğim hastaydı (once gorumcem in cocuğu hastaydı ben onun bulaştırdığına inanıyorum) cok şukur iyileşti. Bu surecte kayınvalidem iyi bak cocuğa hic bişeyi ni ihmal etme şunu yedir bunu yedir gorumcem de aynı şekildeydi sanki ben bunları yapmıyormuşum gibi ki hasta olmadan oncede hep boyleler di. Herşeyi onlar bilir onlar anlardı geri kalan herkes cahil onların gozunde. Daha başka salak yerine koyan cok davranışları var. Hep tamam deyip geciyordum. Ama en sonunda canıma tak etti eşime soyledim eşimde kardeşini guzel bir dille uyardı. Kotu hic birşey soylemedi. Ama onlar herzaman yaptıkları gibi kustuler bize.
Bikac gundğr ne arıyorlar ne soruyolar. Cok seven babanne ye ne oldu merak ediyorum torununu hic sormuyor bile ıyi oldumu nasıl durumu diye?
Onlar boyle yapınca eşiminde uzulduğunu farkettim bugun. Ben ona istersen sen goruş sonucta senin annen diyorum. Ben buna engel olamam diyorum yok diyor.
Sizce ben arayayım mı? Kendimi ezdirmekte istemiyorum ama eşimde uzuluyor sanırım ne yapmalıyım?