1 ay oncesine kadar biriyle tanıştım konuşmaya başlamıştık. Aslında ilk başta hicbir şey hissetmiyorum bu kişiye karşı ama sonradan ufak ufak bir şeyler hissetmeye başladım. 2 ay kadar konuştuk aynı sehirlerde değildik cok buluşamadık. O başından beri cok ozverili anlayisliydi ama 2. ayın sonunda ondan soğukluk hissetmeye başladım nedenini sordum bu konu hakkında konuştuk ve bana bitirmemizin daha iyi olcağını soyledi. Nedenini sorduğumda ise kesin bir nedeninin olmadığının ama bir şeylerin eksik olduğunu soyledi bana. Soğuk değil ama sıcak da hissettirmiyormusum. Normal bir arkdasimla konuşur gibi konuşuyormuşum onunla. Evet biraz ilgisiz davranıyordum haklıydı ama 2 ayda da ne yapabilirdim ki ve ilk defa biriyle bu kadar konuşmaya başlamıştım. Şimdi ayrılalı 1 ay oldu. Esas sorum şu ayrıldığımız gunden itibaren surekli whatsappta cevrimiciydi daha yeni yeni azaldı cevrimici olması eskisi kadar girmiyor. Birde surekli profil resmini değiştiriyor aynı şekilde instagramda da. Instagramdan da 3 gun sonra takipten cikarmistim onu. Onceden boyle fotoğraf değiştirmeyen biriydi. Şimdi ne yapmaya calışıyor anlamıyorum hayatında başka biri mi var sizce ya da yeni birisiyle tanışmaya mı calışıyor? Lutfen cevaplarınızı bekliyorum bu konulardan hic anlamıyorum

Soylemeyi unutmuşum 1 yıl boyunca benimle tanışmak istemisti ortak arkadasımız vardı ve benimle tanışana kadar kimseyle konuşmadığını ya da oyle bir şeye adım atmadığını soylemişti ve hala numaram onda kayıtlı belki de yedek olarak da gorebilir bundan sonra bilemiyorum.