Merhaba, bir derdimi paylaşıp yorumlarınızı almak icin uye oldum. 21 yaşındayım, 2 senelik bir ilişkim var. Birbirimizi seviyoruz. Sevgisinden hic şuphe etmedim. Ben zor bir insanım, insanlarla ilişkiler konusunda cok fazla prensiplerim vardır. Hayatta babam dahil kimsenin bana bir yanlışını affetmedim/affedemedim. Erkek arkadaşım da bunun bilincinde biriydi cunku daha ilk tanıştığımız gunden itibaren insanları cok kolay silebildiğimi bu yuzden asla bana karşı yalan soylememesini tembihlemiştim. Kendisi gercekten hayallerimdeki gibi biri; iyi niyetli, alttan almayı bilen, merhametli ve guvenilir. En azından guvenilirdi; şu an tam olarak ne hissetmem gerektiğini bilmiyorum. 6 ay once, ilişkimiz 1,5 yıllıkken, eski sevgilisi bana instagramdan istek attı. Ben şaşırdım, erkek arkadaşıma sordum. Pek bir şey soylemedi sil gec dedi. Ben de zaten kabul etmeyecektim. 5 dakika sonraysa kızdan mesaj geldi; 'Kendisine beni sorduğuna gore beni tanıyorsun konuşmalıyız.' Bu mesajı gorduğumde ne hissettiğimi bir ben bir allah biliyor. Ben erkek arkadaşıma hicbir şey belli etmeden kızla konuştum. Bana erkek arkadaşımla birkac aydır konuştuklarını hatta benimle sevgili olduğunu bilmediğini soyledi. Ben kanıt istedim; bir ss attı bana. O an butun guvenim sarsıldı, beynimden vurulmuşa dondum. Kız bana bunu erkek arkadaşıma soylemememi tembihledi ancak nasıl durabilirdim ki? Hesap sormam gerekiyordu. Aklınıza gelebilecek butun kufurleri saydırdım. Bana acıklayabileceğini soylediğinde daha da dellendim. Hicbir şey dinlemeden her yerden engelledim. Yeni hesaplar kurdu surekli bir şeyler yazdı ancak okumadım. Kendisinin sağlık problemleri var kalbinden rahatsız. Once kardeşi bana ulaştı, arıyoruz ulaşamıyoruz bizi engelledi korkuyoruz diye. Sonra annesiyle konuştum, anlattım boyle boyle diye. Oğlum adına ozur dilerim senden vs dedi. Annesi evden kovmuş ancak sonra oğlu intihar edeceğini vs yazınca korkmuş kadın. Ben bir şeyleri icimde tutabilen biri değilimdir; o anki nefretimi kusmak istediğimden kendisine ara ara kufur edip tekrardan engelliyordum. O da bununla yaşamayacağını soyleyip intihar edeceğini soyledi. Sonra akşam oldu, babası koyden dondu artık işin icine doktoru girdi. Her an kalp krizi gecirebilir demiş. Ben de kendisine bir şey yaparsa bunun vicdanıyla yaşayamam diye engelini kaldırdım. Sadece ben ulaşabiliyordum cunku. Nerede olduğunu sordum, o sadece kendini acıklamaya calıştı. Tum mesajları gorduğunde anlayacaksın, ben hep sana soylemek istedim ama seni kaybetmekten korktum vs diyordu. Ben o an nerede olduğunu soylerse her şeyi en başından dinleyeceğimi soyledim. Boylece ailesi kendisine ulaştı ve ertesi gun yuzyuze buluştuk. Yuzume bakamıyordu bile, kızın kendisine aylar once şiddet gorduğu icin yazdığını soyledi. Kimsesi yokmuş, erkek arkadaşından tehditler alıyormuş. Bu saf da kızı teselli ediyormuş işte. Ayda bir iki kez konuşmuşlar boyle. Bir kadın olarak okuduğunuzda anlıyorsunuz yazılanların palavra olduğunu sadece konuşmak icin konu olduğunu. Bir sure sonra erkek arkadaşım da anlamış ama iş işten gecmiş. Kız surekli beni soruyor; sevdiğini soylediğinde ağlayıp zırlıyormuş. Bu da başından savmak icin ayrıldık demiş. Başından savmak icin olduğunu biliyorum cunki kız bunun uzerine 'nonickironick'i sevmiyor musun?' diye sorduğunda aşığım demiş. Her neyse cok uzattım bu boyle birkac ay devam etmiş ve erkek arkadaşım sonunda bana yaptığının yanlış olduğunun farkına varabilmiş.. Kıza bana her şeyi acıklayacağını soylediğinde kız kendisinden once davranmak istemiş. Ben anlatacağım diyerek bana mesaj atmış. Zaten 'nonickironick'ten ayrıldık' dediği mesajı ss atmıştı kız bana. Neyse zaten ben tum mesajları okudum. Bir daha kendisinden ayrılacağımı bilse de doğruyu soyleyeceğine dair soz verdi. Sevgim ağır bastı sanırım affettim. Ancak o gun hayatımda ilk defa birini bana yalan soylediği halde affetmiş oldum. Ve sanki bunun ağırlığı altında eziliyorum; onu değil kendimi affedemiyorum. Yarın obur gun pişman olmaktan korkuyorum. Destek almayı da duşunuyorum cunku ne zaman tartışsak hep bu konuyu onune suruyorum; 'sen bana yalan soylemiştin..' diye. Sizce ne yapmalıyım.. Eğer sonuna kadar okuduysanız teşekkur ediyorum.