3 yıllık bir sevgililik sonrasında eşimle evlenmek istedik fakat ailem istemedi kavga kıyamet sonrasında beni evden kovacak duzeye geldi durum. Ben evden kovulunca eşimle evlendik. Ailemden kimse yoktu duğunumde evlendikten sonra bu durum bana ağır geldi ve depresyona girdim surekli ağlama krizlerine giriyordum ateşim yukseliyor ve her gece acilde soluğu alıyorduk. Aradan 2 ay gecti cocuk yapın psikolojin duzelir dediler eşimin de aklına yattı bu durum o donemde calışıyordum da derken 3. Ayda hamile kaldım. Cok sorunlu bi hamilelik gecirdim. Surekli hastanedeydik artık iş o kadar ciddi bir boyuta geldi ki ya anne ya bebek ikisinden biri olecek denildi tedavi olduk cok şukur bi şekilde zor gunleri atlattık derken doğum kabus gibiydi olumden dondum lohusa zamanında eşim 18 gun askere gitti. anlaşamadığım bizden cıkmayan bir kaynana ve kayinbabam vardı. Zaten kadının aklı yerinde değil lohusayim bebeği sanki o dogurmuş gibi bi haller falan sacma sapan laf sokmalar. Hatta ilk hafta bebeği emziremedim sutun gelmiyor goğuslerin kor kalacak cocuğummmm ac kalacak vs surekli psikolojik bir savaş daha verdim. Bebeğin 40 ı cıktığı gun eşim askerden geldi sonrasında sezeryan olduğum icin onun ağrıları vardı kaynanam bebeği alıp gitmekle o kadar cok korkuttu ki beni bebeği alacak gidecek diye uyku uyuyamıyordum. Sacma sapan şeyler daha. Sonra ailemden kimsenin arayıp sormamasi hala kimseden barışmak icin bi talep gelmedi biz gonderdiğimiz de reddedildi. Sonra ev aldık taşındık 6 aylık bebekle kaynanam bakıyordu cocuğa o sırada eve eşyaları attık ben yorgunum dedi evde yemek yok dedi evi supurecem dedi surekli bahane bulup gelmedi bizim yerleşmemiz neredeyse 1 ayı buldu. Bu kadar sıkıntı cektik ve benim kendime ayıracak zamanım yok cocuk bana yapışık bi halde sırf kaynanama gitmesin diye kendime bağımlı bi cocuk yaptım surekli oyun oyna bişeyler yap derken hic birseye halim kalmıyor. Butun bunlara rağmen akşam işten gelen eşim sen niye yorgunsun biraz enerjik ol hayat enerjimi alıyorsun gibi şeyler soyluyor. Surekli yaptığım hersey en şikayetci toparlanmaya calışıyorum benimde kendime gore sıkıntılarım var 2 senelik evliyiz ve ailemden hala haber yok bide cocuk var kaynanam surekli bizde. Hatta gecen gun oğretmenler gunuydu aradılar gelecek dediler bende dedim ki eşimle zaman gecirecem başka zaman gelin bana surpriz yapacakmış dedim hayır gelecez dedi de inatlasti benle ansızın cat kapı gelirler uyuyormuyuz uyanık miyiz sormazlar bile tum bunlara rağmen surekli şikayetci benden neden enerjim yuksek değilmiş surekli sorunluymuşum. Sabah bi hevesle kahvaltı hazırlamıştım guzel Bi masa kurmuşum gelir gelmez sen benim tişortumde ufacık bir yer sokulmuş nasıl dikmezsin nasıl gozunden kacar bu ne sorumsuzluk deyip başladı saydirmaya hakaret etmiyor ama o kadar kızma eleştirme ve suclama dolu cumleleri varki insanı kırıyor ve boyle devam ettikce daha cok modum duşuyor bu seferde yine astın suratını yine tum enerjimi aldın falan deyip trip atıyor artık dayanılmaz bir hale geliyor ne yapmam lazım hic bir fikrim yok. Tamam diyorum bugun cok iyiyim akşama oyle Bi sorunla geliyor ki daha cok modum duşuyor ne yapmalıyım gercekten bilmiyorum artık