gunaydın herkese. psikolojim cok yıprandı birkac aydır sorunlu ve sıkıntılı bir hayatım var. yaklaşık 2 seneyi aşmış bir birlikteliğim vardı. kendisi polis. evlilik duşunuyordum kendi capımda. meğersem koca bir yalanmış benim yaşadıklarım. surekli aldatılmışım, surekli kandırılmışım.. o kadar iğrenc şekillerde aldatıyormuş ki mumessiller, avukatlar ceza yememek icin onunla birlikte oluyormuş. surekli farklı kadınlarla birlikteymiş. beni, yaşadığım şehirdeki bulunan sanayide oturup herkese anlatmış, kendi arkadaşlarına anlatmış "yesilkalp şoyle domalıyor, boyle poposu var şunları yapıyor" diye... bunlar benim meselem değil biliyorum ama acıkcası kaldıramadım uzun bir donem. tum duyduklarımdan sonra aniden iletişimimi kestim. yoluma devam ettim hicbir şekilde hırs,ego,intikam olmadı icimde.

kısa sure sonra beni aramaya başladı yaklaşık 2 hafta sonra. ben bir dukkanda sağlıkcıyım medikalciler gibi duşunun. bir suru dukkan var tek patrona ait. benim bulunduğum dukkanın numarasını iş arkadaşlarımdan oğrenmeye calışmış. iş arkadaşım da "siz bana kendi numaranızı verin ben yesilkalp ile iletişime gecip sizi aramasını soylerim" demiş bu insan da yanlış bir numara vermiş kapamış. sonra bir şekilde benim bulunduğum dukkanın numarasını bulup farklı numaralardan aramaya başladı.

tum ailem, arkadaşlarım, dostum biliyor durumları. ama bu adam oyle biri ki arkasında delil kanıt bırakmadan beni taciz ediyor. şimdi de sosyal medyadan kendine ait olmayan hesaplardan bana mesaj atıyor. hicbir şekilde cevap vermiyorum ama cok uzuluyorum. şikayet etmek istiyorum ama elimde net bir kanıtım yok maalesef ki yok yok yok. kendi abisi de polis... diyorum ki abisine ulaşıp bu yaptıklarını ona anlatsam ve tamamiyle istemediğimi, beni taciz ettiğini soylesem mi? surekli babam yanımda duruyor dukkanda cunku dukkana gelip beni rahatsız edeceğinden korkuyorum. onceden yapmıştı bunu. kendisi başka şehirde yaşıyor şuan
ben cok uzgunum icimde tam atacağım ama kendini bi şekilde belli ediyor. napayım ben. cok kırgınım lutfen beni kırmayın