Takıntılısın diyenler yazmasın. Beni uzen şeyleri konu olarak acıyorum.Ki arkadaşıma anlattım, o da ben de aynıyım falan dedi.
Onceki konularımı bilenler olabilir. Genel olarak ailemiz kopuk. Babamla ve erkek kardesımle goruşmuyoruz. Erkek kardesım cok soguk ve konusmaz pek.Annemle aram cok iyi. Kız kardesımle de aram iyi sanırdım. Ama şu canımı sıkmaya başladı.
Beni 2 gunde bir arar. Ya birşey anlatır ya birşey danışır falan.Evleneli 3 ay oldu. Ve kardeşimle hep eşimle ben oturmaya gidince 2 3 saat gorurum konuşurum sadece bu.Bir yakın arkadaşı var. İzin gununde hep onla. İzin gunu dışında da hep onla. Yani her fırsatta hep onla.Gayet iyi anlaşıyoruz, herşeyi anlatıyor. Ama 3 ayda sayılı evime gelmiştir.Yani biz gitmesek hic goruşmeyecegiz. Ama o kızla haftada 2 3 kez en az goruşur. Ki kardeşimde araba var. İstese 10 dk ugrar yanıma.Bana kızı kıskanıyorsun demeyin. Yani izin gununu benle gecirmeye kıyamıyor. Bunu anlıyorum artık. Ki bende artık o evde yokken gidecegim anneme. Ki bakalım ne zaman goruşmedigimizi fark edecek. Telefonlarını da bi sure acmamayı ve aramamayı duşunuyorum.Ben sadece evlenince daha yakın oluruz falan sanıyordum. Eşim gece vardiyasına gidince gider kalırım annemde diyordum ki vazgectim.