Ergenliğimde fay hattı gibi catladım, popo kısmımda catlamayan yer yok. Şimdi de ust bacak ve karnıma doğru kırmızı kırmızı cok belirgin şekilde catlaklarım var. Ustelik istisnasız her gun nemlendiriyorum ve gercekten bol su iciyorum. Bunları durduramıyorum, genetik olduğunu duşunuyorum artık. Fraksiyonel lazere gittim bir donem. 4200 gibi bir ucret odedim, ama hicbir işe yaramadı. Param, zamanım ve umitlerim boşa gitti. Şimdi başka tedavi icin de ne butce kaldı ne umut zaten. Dermatolojiye gittiğimde doktor catlakların duzelemeyeceğini, cildin yırtıldıktan sonra eski haline donemeyeceğini ve bunun imkansız olduğunu soyledi. Gorunumunu ancak %10 azaltabilirsin dedi. Ustelik kilolu da değilim, yıllardır sabit kilodayım. Kırmızı catlaklarımda bile tedavi işe yaramadı. Oysa instagramda once ve sonrası paylaşılan fotoğrafları gorup gitmiştim, onlara da inancım kalmadı.
Bir suredir de bir ilişkim var. Kendisiyle yakınlaştığımız bir donem vucudumdaki catlakları sordu. Tabi kendisi catlak olduğunu da bilmiyor bunların. Neden boyle oldu vucudun, duzelir mi bunlar, Allah Allah ya garip duruyor gibi bir suru yorumda bulundu gercekten şaşkın bir şekilde. Kırıcı bir şekilde dile getirmedi aslında bilmediği ortada. Kan toplanması gibi bir şey sandı kırmızıları, doktora gidelim dedi