Fiyatı Yeterince Uygun Tutulmuştur ...
Kanal Adresi: Sadece alıcıya
Kanalın abone sayısı: 407
Kanaldaki Toplam Video sayısı : 227 (Dizilerden oluştuğu icin hergun artmaktadır...)
Toplam video goruntulenme sayısı: 350.239
Toplam video izlenme sayısı : 3.735.581
Kanal Acılış Tarihi: 10 Ocak 2015
Kanaldaki videoların turu: Guncel eklenecek 3 Dizi ... 1 Değil 3 Kategori Birden...
Kanal iceriği telif vs getirir mi? : Hayır , Kanal 10 Ocaktan beri acık kanal bilgisinde goruleceği gibi telif , vs yoktur...
Sadece arada eşleşen verebilir , bu da zarar vermez zaten , silebilirsiniz....
Kanal uzerinden para kazanma aktif mi ? : Evet aktif...
Hesapta herhangi uyarı telif vs bulunuyor mu ? : Hayır
Kanal uzerinden kazanılan gunluk ortalama gelir? : ±30 TL / ±12$
Kanal uzerinden kazanılan aylık ortalama gelir ? : ± 700-1000 TL / 275$ - 390$ Gorulduğu gibi kanal oturdukca - Abone arttıkca kazanc artmaktadır ...
Kanal Hangi partner uzerinde: QuizGroup
Kanal İcin Herhangi Garanti Var mı : Hayır Kesinlikle Garanti veremiyorum , 10 Ocaktan beri acık bir kanalda , kolay kolay bir sıkıntı olacağını duşunmuyorum fakat maalesef youtubun surekli guncellenen politikalarından dolayı garanti VEREMİYORUM ...
Artı kategoriler verileceği icin uygun olduğunu duşunmuyorum ...
Guncellğini Nasıl Sağlarım : Diyen arkadaşlar icin kendim eklediğim 5 Link vericem , render vs uğraşmayacaklar fakat kendileri render yapmak isterlerse zaten kategoriyi aldıklarında kanal icin verdikleri parayı 3 - 5 gunde cıkaracaklarını gorecekler ...
Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz : İstediğim Fiyata Satılmadığı takdirde satış yapılmayacaktır... Satış ay sonuna kadar gecerlidir ... 31.03.2015 akşamına kadar satılmazsa konu kilitlenir...
Not: Kanal Hakkında Daha Fazla Bilgi Verme Hakkımı Gizli Tutarım ...
Zaten Analiytics te hemen hemen herşey gozukuyor...
Fiyat Harici EXTRA sorularınız olursa yardımcı olmaya calışırım ...
Guven Konusu İcin : YTPara.Com - YouTube Destek Forumu - YouTube Videoları ile Para Kazan-Video Yukle Para Kazan - En Kolay, En hızlı Kazanc Yontemi - Profil bilgileri: suhatunaItrader:Pozitif Bildirim: 13 / 100.0%
İlk Kanal Satış Konumdur , Hata ve Kusur varsa Affola

ODEME : Enpara