Bugun icin Sipariş Alımı: ACIK
HAZIR STOK 0
Merhaba arkadaşlar oncelikle konuma hoşgeldiniz.
Talep olursa kardeşime ve arkadaşıma para kazandırmak amaclı Quiz kanal satışı yapacağım.
Tum kanallar kendi kullanımım icin acılmış temiz kanallar olacak.
Bizden kaynaklı kapanmaların iadesi yapılacak. Yada değişimi
(Partnerden icerik yuzunden atılma, spam yuzunden indexten duşme vb. sorunlarda sorumluluk kabul etmiyorum)
Tum hesaplar farklı tarayıcıların farklı gizli sekmelerinde acılmıştır.
Her kanal acımında ip resetlenmiş temizlik yapılmıştır.
Hesaplar 3cx ile onaylanmıştır. Numara tarafınıza iletilecektir.
Duruma gore Gunluk en fazla 5-10 sipariş alabilirim. Cunku cok fazla kanal acmam, kanalları spam yapar.( 2 bilgisayar 2 farklı internet)
Şunu soyliyeyim şuana kadar Allah nazarlardan korusun kendi bilgisayarımdan actığım hicbir kanal problem yaşamadı.
Ortalama sipariş hazırlanma suresi 2Gun ila 7Gun arasında değişir.(Şuan icin Stok yapmıyorum. Siparişe gore hazırlıyorum)
Odeme yontemi ve onceliği:
Odeme yontemi olarak sadece PAYPAL'ı kullanmaktayım.
Once odemeyi alırım, daha sonra teslimat suresi icerisinde kanal teslimatını yaparım.
Uyelik tarihim guvencemdir. Beni tanıyanlar bilir. Guven problemi olan hic mesaj atmasın.
Fiyatlandırma ise :
Piyasayı bozmamak adına Quiz 12 TL
Diğer networkler icin fiyat sorunuz.
*Fiyatlar piyasaya gore değişiklik gosterebilir.
İletişim:
İletişim adresi olarak o.m atabilir yada o.m atarak skype adresi isteyebilirsiniz.
Ref Hakkında:
Ref amaclı ilk 2 hesap adet 9 TL
HAZIR STOK 0
Merhaba arkadaşlar oncelikle konuma hoşgeldiniz.
Talep olursa kardeşime ve arkadaşıma para kazandırmak amaclı Quiz kanal satışı yapacağım.
Tum kanallar kendi kullanımım icin acılmış temiz kanallar olacak.
Bizden kaynaklı kapanmaların iadesi yapılacak. Yada değişimi
(Partnerden icerik yuzunden atılma, spam yuzunden indexten duşme vb. sorunlarda sorumluluk kabul etmiyorum)
Tum hesaplar farklı tarayıcıların farklı gizli sekmelerinde acılmıştır.
Her kanal acımında ip resetlenmiş temizlik yapılmıştır.
Hesaplar 3cx ile onaylanmıştır. Numara tarafınıza iletilecektir.
Duruma gore Gunluk en fazla 5-10 sipariş alabilirim. Cunku cok fazla kanal acmam, kanalları spam yapar.( 2 bilgisayar 2 farklı internet)
Şunu soyliyeyim şuana kadar Allah nazarlardan korusun kendi bilgisayarımdan actığım hicbir kanal problem yaşamadı.
Ortalama sipariş hazırlanma suresi 2Gun ila 7Gun arasında değişir.(Şuan icin Stok yapmıyorum. Siparişe gore hazırlıyorum)
Odeme yontemi ve onceliği:
Odeme yontemi olarak sadece PAYPAL'ı kullanmaktayım.
Once odemeyi alırım, daha sonra teslimat suresi icerisinde kanal teslimatını yaparım.
Uyelik tarihim guvencemdir. Beni tanıyanlar bilir. Guven problemi olan hic mesaj atmasın.
Fiyatlandırma ise :
Piyasayı bozmamak adına Quiz 12 TL
Diğer networkler icin fiyat sorunuz.
*Fiyatlar piyasaya gore değişiklik gosterebilir.
İletişim:
İletişim adresi olarak o.m atabilir yada o.m atarak skype adresi isteyebilirsiniz.
Ref Hakkında:
Ref amaclı ilk 2 hesap adet 9 TL