Konumu biliyorsunuz hanımlar. Tekrar konu actığım icin uzgunum ama başka başvuracak kimse yok.

Dun anlaşmalı icin mesaj atmıştı ama bugun cark etti. Az once bana bir teklifte bulundu. 3 oda 1 salon bir ev tutalım. Senden karı koca ilişkisi istemeyeceğim. Sadece aynı catı altında yaşayıp cocukları bir arada buyutelim diyorum dedi.

Beni bunu duşunmeye iten sebepleri sayayım. Yaptığım işten yeterince para kazanamıyorum. Nafakadan umutluydum ama 7 bin civarı aldığı halde bunun 5 bin kadarı resmi. Yani cekişmelide bana duşecek para en fazla 1200 civarı bu da anca kirama yeter. Faturalar, cocukların gideri yaşam masrafları. İnanın 4 ayda o kadar cok altın bozdurdum ki. Altınlar bitince ne b.k yiyeceğimi duşunuyorum. Bu kaynak sonsuz değil, elbet tukenecek. Hayat pahalılığı başa cıkacağım şekilde değil.

Benim fikrim şu şekilde. Danışmadan karşı tarafa bir şey soylemek istemiyorum. Boşanma davam devam edecek. Cekilmeli olarak boşanacağım. 3+1 ev teklifini kabul etsem. Evin temizliğini, yemeğini yapıp bir iş gibi gorevlerimi yerine getirsem, cinsellik kesinlikle katiyyen yok. Bu en kesin talebim. Kendisinden iğreniyorum ve asla vucuduma bir daha dokunmasına olum pahasına bile olsa musaade edemem. Bir odaya hem yatağımı hem iş malzemelerimi koysam ve o odada zaman gecirsem uyusam kalksam. Ben işimi ciddi şekilde elime alsam bu arada cocuklar biraz buyumuş olsa?

İnanın gecim stresinden sacım beyazladı, kalp ağrısı cekiyorum. Bunları cekmektense en azından maddi yuku ve cocukların sorumluluğunu paylaşabileceğim bir ev arkadaşlığı şu noktada mantıklı gelmeye başladı. En azından cekişme boşanma sonuclanana kadar (2-3 yıl) işimi geliştirip gecim derdi cekmemiş olurum. Ne diyorsunuz, sacmalıyor muyum caresizlikten kafayı mı yedim yoksa kabul edilebilir bir cozum mu?

Duzenleme: Akşam yaklaşık 1 saat tekefonda konuştuk. Tabii benim amacım anlaşmalı boşanma konusunda konuşmaktı ama kendisi biraz insan gibi iletişim kurunca hemen y.vşadığı icin o 1 saat, onun suclamaları ve hayatımın ne kadar kotuye gideceğiyle ilgili tahminlerine karşı kendimi savunmakla gecti. Doğal olarak telefonu kapattığımda ozguvenim yerle bir olmuş, umudum ciddi şekilde kırılmıştı. Bu meseleyi o ruh haliyle duşundum. Ama uyudum uyandım ve cok iyiyim. Bu adam ki beni yıllarca değersiz, cirkin, yetersiz, kotu hissettirdi. Bende ki yıkıcı etkisi bu kadar buyukken onunla anlaşmalı boşanma konusunda dahi konuşmam cok gereksizdi. Şu an kendimi gayet iyi ve guclu hissediyorum. Yukarıda yazdığım duşunce tamamen ihtimal dışıdır.

Duzenleme 2:
Anlaşmalı boşanmayı imzaladı Babam sağolsun araya girip "kızımla oynama, bitsin hemen" dedi. Yine ne varsa babamda var, sağolsun kıyamadı bana. Bugun şahıs şirketi icin de muhasebeciyle goruşup işlem başlattım. Bircok hakkım varmış, bir yıl sgk bile devlet tarafından odenecekmiş. Yakın zamanda e-ticaret sitekerinde olacağım

Hayat ne değişken. İki gun once herşeyden yılmış pes etmeyi duşunuyordum. Bugun ise tek kalemde herşey yoluna girdi. Hayat surprizlerle dolu hanımlar. Yaşamaya ve gormeye değer...