Merhaba hanımlar.
İlk cocuğum tup bebek ile oldu. 2. Cocuk duşunuyorduk bu arada kontrollerimde sol yumurtalığımda tumor markerleri yuksek kist cıktı ve sol yumurtalığımın alınması gerektiği soylendi. Bir kac doktora gittim ve hepsinin kararı aynı olunca universite hastanesinde bir profa ameliyat oldum.
Ameliyat olalı 40 gun oldu. Hala iyileşemedim. Karnımda dik kesi yapıldı. İcimdeki ağrıyı acıyı tarif etmem cok zor. Dun kontrolum vardı, tekrar kist oluşmuş. 3 cm. Alınan yumurtalık tarafında nasıl kist oluşur bu kadar kısa surede nasıl buyur hic anlamadım. 15 gun arayla 2 kez adet oldum. 7. Gunumdeyim hala devam ediyor. Doktora soyledim ama hic yorum dahi yapmadı.
Ameliyat sonrası ilk alttan muayene ile ameliyat ağrılarım yeniden başladı sanki.
Asistanları da doktor birşey gorse soylerdi dedi, bu yani. Adet duzenleyici yok ağrı kesici yok yok yok.
Hem hayat kalitem duştu, hem cocuk fikrinden tamamen vazgectim. Gecmeyen ağrılarım bu arada işe donmem ustune bende ilgi bekleyen 2.5 yaşındaki oğlum derken hayata kusmuş durumdayım.
Ne tekrar başka bir doktora gidecek gucum var ne de hastane gormek istiyorum.
Gunlerce yatmak istiyorum bu duygudan nasıl kurtulacağım sağlığıma nasıl kavuşacağım bilmiyorum.
Bazen diyorum ki keşke hic ameliyat olmasaydım son ana kadar. 40 yaşında cokmuş bir kadın oldum.