Merhabalar, 8 senelik bir evliliği gun var. Ve anlatacak coook şey var. Hanımlar dayanmakta artık zorlanıyorum. Eşimin icki problemi bildim bileli var konuya nerden başlasam bilemiyorum evlendigimiz gunden beri hep geceleri gelirdi eve 11 den once yani erken saatte de gelmisligi var eve ama hep ickiliydi. 2 kez anne oldum iki hamileliğim de de hep disardaydi. Hakkını yemek istemem guzel gunlerimiz de oldu. Ama ickili bı sekilde gelip evliliğim boyunca bana hep hakaretler etti haketmedigim sozler işittim orospu damgası yedim eşim tarafından ve hala da devam ediyor bu durum. Eşime kactım ailem icki ictiği icin istememişti. Aslında şuan yasadigim sıkıntıların hepsini haketmiyor da degilim evlenmeden birlikte olduk. Aileme sıkıntı yaşattım. Ama inanın dayanmakta gucluk cekiyorum. Her gece ickili gelir birlikte olmak ister ben karşı cıkınca başlar hakaretlerine. Benden ilgi bekler ben Guleryuz gostermedigim icin eve gelmek istemiyormuş haklı ilgi bekleyebilir ben de bekliyorum ama ben gormediğim ilgi karşısında bende ilgi gosteremiyorum. Psikolojik olarak cok kotuyum biraz dertleşmek istiyorum hanimlar