Kızlar selam, biz 5 senelik evliyiz ya kimle tanışıp arkadaş olsak hep eşli goruşmek istiyorlar, bende bayan bayana goruşmek sabaha olsa oturmak istiyorum, arıyorlar eşimle gelelim, tek cağırıyorum gelmiyorlar.
Bana bir garip geliyor yani aramızda iyi ama eşimde eşleriyle cok oturmak istemiyor artık cağırma diyo cağırdıklarındada gitmiyor, mesala gecen arkadaşı aradım surekli bana akşam abiyle beraber gelin buyurun diyo bende aradım bizimki gitmeyince gelsene felan dedim oda AAAA eşimle beraber mi dedi bende yalnız cağırmıştı ama neyse eşinle de tabii buyurun gelin dedim.
Eşime soyledim cağırma dedi yani burdaki butun kadınlar hep eşleriyle cıkıyor anlamıyorum.
Calışana var ama şimdi mesala pandemide calışmıyor bir kere arayıp gelmedi ben haftasonları oda eşide calıştığı zamanlar cağırırım gelmezdi ama hep eşimle şu gun gelelim derdi yani anlamıyorum sorun bendemi

Buraya mı ozel heryerdemi boyle anlamadım eşimde he rkesin kocasıyla arkadaş olmak zorunda değil sonucta adam işten eve kafa dinlemeye geliyorum zaten onları sevmiyorum diyo onlarda ısrarla eşleri izle gelelim diyorlar.