Iyi aksamlar hanımlar konum uzun mevzu derin...
Ben yaklasik 8 9 yilik evliyim net yazmiyorum kimliğim cikmasin vss. Evledngimden beri kmvalide.le aynı binada oturduk cok uzun yıllar oturduk cocuğumuz olmadi tedaviler vs akraba evligii bu arada aynı binada oldugumuz icin birgun mutlu olduğumu hatırlamıyorum
Herseyime mudahele ettiler vs. Herneyse bu cocuk mevzusundan dolayı hem onun ailesi hemde benim ailem iki tarafta birbirini sucladi once onun ailesi beni sucladı sonra da benim ailem konustular eşimle ilgili sonra boşanma aşamasına geldik

Eşim evi terketti ailesinin gercekten bosanmamizi istedikerini anladigımda pişman oldu geri geldi.Eve donerkende ailesine siz eşinizi bosayin sinra ben bosanicam demiş.Eve geldiği gun ailesi namusuma iftira atti biz 1 hafta icin taşındık daha sonra kac kere bayramda falam gittim buyukler diye Allah rizasi icin kovuldum
Eşim ailesiyle ortak iş yapiyodu yıllardır iste en cok kendini hırpalayan eşimdi babasi kardeşleri evinde yatarken eşim eve gelmiyodu.
Gelelim şimdiki konumuza yaklasık 1 yıldır yiyecek uzerine bir yer acmayi planlıyorduk korona cikinca erteledik
Daha sonra yaklaşık 10 gun once esimle karar verdik guzel bir dukkan bulduk kirasida yuksek cadde işlek biyer
Eşim tekrar ailesiyle bir arada yapmak istedi bu işi kendi işi var zaten bu ek iş olucakti ve sen tek basına zorlanirisin yapamassin babamla kardeşimde yardim eder falan dedi
Dukkan tutuldu yuklu bir miktar pesin 3 aylik kirasi depozito verildi ic dizayni yapım aşamasında şuan bugun vazgectiler ve kiraya verilen para eşimden cıkti bizi g... gibi ortada bıraktılar
Eşime vazgeceleim tek başımiza zor olur diyorum dinlemiyor beni.
Tek yapsaydik dukkan tutulmadan bu kadar buyuk bir dukkan duşunmuyorduk
Eşimde yaparız diyo Allahin izniyle ama ben vazgecmek istiyorum kiraya giden para 17 18 bin civarı..
Dizayndan sonra elimizde kalan para 50 bin kalicak malzeme icin

Objektif cevapladınızı bekliyorum eşimle birlikte okuyoruz kk yi pek sevmiyor girip aklıni karıstiriyorsun diyor aldatmayla ilgili konulardan