37 yaşında 3 cocuk annesiyim. En kucuk cocuğum henuz 9 aylık. Doğduğu gun ağlamaya başladı ve o gunden beridir hic es vermeden ağlamaya devam ediyor. Once gaz dedik sonra diş de eklendi ama bir gıdım bile duzelme olmadı.
Buyuk kızım 11 yaşında ve bu sureci nispeten kolay atlattı ama ortanca kızım resmen bambaşka bir cocuk oldu. Surekli ofkeli, ne soylesem bağırarak cevap veriyor. Okullar tatil olmadan en azından okulda oyun oynayıp enerjisini atıyordu ama okullar tatil olduğundan beri daha da kotu oldu durumu. Cunku kucuk bebeğimizle ilgilenmekten onun oyun ihtiyacını karşılayamıyoruz.
Ben artık normale donmek istiyorum kızlar. Bu yavru hep boyle mi olacak?? Artık tahammul gucumun azaldığını hissediyorum,
Evde bakıcımız var ama asla onunla olmak oynamak istemiyor. Temizlik icin de yardımcımız geliyor ama bu bebek icin bu saydıklarımın hicbiri yeterli değil. Eşim cok yoğun calışmasına rağmen eve gelip duş alıyor ve hemen bebekle ilgilenmeye başlıyor ama en fazla 15 dk sonra yine ağlama sesi
Acaba doktorların anlayamadığı bir sorunu mu var? Uc ayrı doktor muayene etti, kan testlerinde sorun yok. Bunca ağlama sadece huysuzluktan mı acaba yoksa başka bir doktordan da goruş almalı mıyım?
Lutfen ozellikle huysuz ya da cok ağlayan bebekleri olanlardan yorum istiyorum. Hep boyle mızmız mı kalacak yoksa gunun birinde normal bir aile olabilecek miyiz?