Merhaba
Eşimle 1 ,5 yıllık evliyiz evlendiğimizde herseyi ortak yaptık gerci şuan baktığım zaman herseyi ben yapmış sağolsun memleketteki duğunu bi tek o ve ailesi yapmış kendi memleketimdeki duğunu bile ben yaptım ev eşyalarının bi coğunu bile hep ben aldım (salağım ya ) bebek mobilyasını eşyasını hep yine ben yine ailem yaptı niye bu yıl borcumuz bitsin diye
Ustune hamile de kaldım 8 aya kadar ben calıştım.
Sonra hamileyken kocamın bu yonunu gordum .Eve para getirmeyi umursamıyor ben birşey istediğimde bebek icin pahalı ve gereksiz buluyor hak vermeye calıştım hep ta ki banka ekstrelerini gorene kadar meğer cuzi miktarda cevresindekilerine borc veriyor yetmiyor yuksek miktar başkası icin başkasından borc para alıyor.Ben kendim icin 1 kıyafet almazken o dağıtıyor
Ustune doğum yaptım 20 gun sonra babası vefat etti ben kimse yok diye annemlere geldim sağolsunlar hic birşey eksik etmiyorlar
benim kocam vefat dolayısıyla memlekete gitti aldıgı butun maaşı harcadı bana tek kuruş bile bırakmadan ,babasının borclarını da kapattı (tamam babasına son gorevini yaptı sorun değil ) ama bana yine soran yok sadece kapattık dedik sozde babasının bi miktar borcu duğun borcu diye annesiyle Ablası soylemiş yalan ama duğunde bana takılanlarla babasını bi kredisni kapattık
E tabi ben ne ev kirası odeyebildim bu ay ne onun adına cektiğim krediyi diğer faturaları zaten saymıyorum annemlerdeyiz diye mutfak masrafımız zaten yok
Doğum param yattı krediyi ve ev kirasını odedim ama artık onun sorumluluğunda olan birşey yapmak istemiyorum cok sıkıldım
babası yeni vefat etmiş diye de cok sesimi cıkartmak istemiyorum ama yinele biraz da atıştık bu yuzden vicdan azabı da yaşıyorum
Cok uzun oldu biliyorum da sizce ne yapmalıyım