4 Yıllık 5S kullanıcısıyım powerbanksiz dışarı cıkamıyorum.

Yeni telefon butcem 3500 TL civarı ( tabii ki taksit )

En onemli şey kamera fakat kamera derken "video" kısmı benim icin cok onemli. Bu 3 telefon arasında kaldım listeye Mi 9 T ekleyecektim fakat hicbir teknoloji mağazında stokta yok, Ayrıca Samsung'a bile 3500 vermek icimden gelmezken Xiaomi nasıl lolur bilemiyorum.

Aşırı oyun oynayan bir yanım yok, bataryadan muzdaribim, kamerası cok iyi olmalı.

Samsung A71; Batarya, depolama ve fotoğraf acısından butun kameralar iyi fakat en cok lazım olan ozellik video kısmı iyi değil, zaten 1080P60FPS bile yok.

Redmi Note8 Pro; Fotoğraf gunduz fena değil, video icin leş gibi algıladım. Batarya A71'e gore kotu. Ekonomik tercih ama o kadar parayı veriyorsak az daha veririm diyorum.

iPhone 7: 3-4 yıl once cıktı, kamera foto videoda bu fiyat aralığında hala ustune cihaz yok. 32 GB depolama var, USB lighting bellekle(+150 TL masraf) belki cozulebilir bir depolama. Muazzam servis kalitesi, kamera toz toplasa değişim sebebi. Bu arkadaşta batarya kısmında leş.

Amacım urun tanıtımları ve sahne(muzik) video kaydı alabileceğim, bataryası rahat bir telefon. Oyun oynadığım yok en ekstrem yapacağım iş video cekmek ve Instagram'da dolaşmak.

Ne yapmamı onerirsiniz?