Kanal Adi : Satıştan sonra alıcıya verilecek
Kanal Kategorisi : Dizi
Kanal Dili : Yabancı
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : 9 Kasım
Abone Sayisi : +1800
izlenim Sayisi : +190.000
Kanalinizda UYARI Varmi : Eşleşenli 10 video var, ben butunluğu bozmaması ve abone getirmesi acısından tutuyorum. Silinirse de buyuk bir kayıp olmaz asıl videoların para kazanması acık
Kanalinizin Gunluk Kazanci : Değişken, resimlerden gorebilirsiniz
Kanal Ozellikleri Kisminin Capsi : Aşağıya ekledim
Kanal Satis Fiyatiniz : 6500 TL (pazarlıksız)
Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz : Kanal carşamba akşamına kadar satılmazsa (odeme alınmazsa) satıştan kaldırılacak. 6500 lira net ihtiyacım olan miktardır pazarlık payı yoktur. Kategorisinin en buyuk kanalıdır. Abone ve izlenimler organiktir. Her gun 50-100 abone arası getiriyor yeni bolum olduğu gunler sayısı artıyor. Kasım kazancı kesinleşti kazancı ben alacağım ama icerisindeki 485$ alıcının olacak. Kesinlikle ucret iadesi konusunda bir garanti vermiyorum. Zaten satılırsa para geldiği gibi gidecek benden. Onun dışında her konuda yardımcı olacağım cokta detaya girmek istemiyorum bu konuda şu an icin. Son olarak kazancın neden bu kadar değişken olduğu konusunda yine alıcıya acıklama yapacağım. Herhangi bir sorun olmazsa en gec 2-2.5 ay arası verdiği parayı cıkaracaktır. Şubat sonu ise zirve yapmasını bekliyorum kazancların.. Aklıma başka bir şey gelmedi unuttuğum bir şey varsa eklerim daha sonra
Kasım kazancını merak edenlere: Screenshot by Lightshot (karışmaması icin link olarak verdim bu kazanc kesinleşti alıcıyla bir ilgisi yok)
İlk video tarihi: