Selamlar. Uzun zaman burda yazılanları okuyor herkesin farkli bir penceresi cokta danisacak kimsem olmadigi icin fikirlerinizi almak istiyorum. Aslen Turk'um yaklasik 10 senedir Ingiltere de yasiyorum burda iyi bir universiteden ve bolumden bu yil mezun oldum eşimle evlendik sonrasi. Esim burada dogup Turk. Benim durumum karışık burda doğup 2 yasinda turkiyeye gelip 12 sene yakin Turkiye'de yaşadım. Sonra buraya donuş yaptik. Ama ben hep Izmir'i ozluyorum aklim hep orada. Kuzen, buyukanne buyukbaba hep orada. Baba annede isyerini sattıklarında doncek. Iyi de arkadaslar var benim. Ben duşunuyorum oraya is basvurusu yaptim cok hastaneler kabul etti sonra dusunuyorum kuzenlerim buraya gelmek, yasamak istiyor. Bu yuzden biraz korku var. Eşim karari bana birakti. Orda tutunmak olur? Esimde ayni bolum sinif mezunuz bi acil durum parasi yok kenarda. Turkiyeyi seviyorum cıkan kitaplar, sinemalar, haberler hepsini takip ediyorum. Cok ozluyorum burda ordaki gibi arkadas yok. Kuzen var ama uzak duruyor. 3 ay duşunuyor arastiriyorum bilemedim fikre ihtiyac var Lutfen yardimci olursunuz siz?