Herkese iyi geceler , işin icinden bir turlu cıkamadığım icin yazıp fikirlerinizi almak istedim. Nikahıma cok az bir zaman kaldı ve haliyle ev eşyası derdine duştum .Sozde (!) nişanlıma gore her şey benim istediğim gibi olacak. Her şeyin en uygununa bakıyorum ama eşyaların elimde kalmayacak kalitede olmasına da ozen gosteriyorum. Yine de yaranamıyorum . Ona ne gerek var buna ne gerek var. Az eşya cok huzur diyor nişanlım . Evet haklı da ama şoyle bir durum var zaten sadece gerekli şeylere bakıyorum. Oturma grubu , yatak odasi vs ... Ona atiyorum fotografları bak bu model nasıl diye ,sen bilirsin ben yorum yapmam ama az eşya cok huzur unutma vs diye diye resmen psikolojik şiddet uyguluyor. Zaten butun isteklerimi minimalize ettim ne altın istedim ne başka bir şey. Kaldı ki her şeyi ortak alacağız ama yine de bana isteklerimin cok fazla olduğunu soylemese bile hissettiriyor. Sorsanız her şeye ben karar veririm benim istemem yeterli ama lafta işte. 2 tane dekoratif eşya alayım dedim salona . Yorum yok diyor. Baska şehire yerleşme duşuncemiz var ileride. Biz zaten bu evde hep oturmayacağız neden bunlara bakiyorsun az eşya diyip diyip duruyor. Gelinliğimi ben aldım , onun şu ana kadar yaptıklarının kac katını ben ve ailem yaptı. Yine bile boyle muamele gormek aşırı uzuyor beni. Uzun zaman işe girmesini bekledim cok buyuk sorunlar yasadi yaninda oldum ki olması gereken bu biliyorum. Ama bazen diyorum ki bunun icin mi . Adam gormuyor ki ben neler yapıyorum. Hayal aleminde yaşıyor belki 3-5 seneye yurtdışına gideriz ne gerek var bunları almana diyor. Sana ne gerek var diye bağırasım geliyor bazen . Cok bunaldım belki kiminize cok kucuk problem olarak gelebilir ama ben yoruldum. Bazen diyorum ayrılsam daha mı iyi acaba benim icin ? Başka hicbir problemimiz yok. Ozel gunleri unutmaz, hediyeler gonderir. Kayınvalidem ve gorumcemle aram cok iyi , genelde beni haklı gorurler. Ama nişanlımın cok ciddi bir manipule etme huyu var , kabul de etmez. Cok sabırlı bir insanımdır , ama sabrım taşmak uzere ve taşarsa genelde gemileri yakarım. Arkadaslar cok uzun yazdım farkındayım , belki ifade de edemedim kendimi . Şimdiden affınıza sığınıyorum .