Selam aleykum konu eşimin şaka dediği ama benim cok kirildigim şey şu şekilde
8 yıllık evliyiz eşimi cok seviyorum ben dış gorunuşe cok onem veren bir insan değilim onu olduğu gibi icinin guzelliğiyle sevdim onunda aynı şekilde olmasını istiyorum dış gorunuş bi zamandan sonra cok anlamı kalmıyor gibi geliyor ben cok kendini beğenen bir insan değilim hatta oz guven sorunum var diyebilirim ama hep etrafta beni eşimden cok guzel gorurler ilk nisanlamdigimizda bu kız bu adama nasil evet dedi diyorlardı
cok duymuşum ama Allahta biliyor hic bir zaman bunu eşime hicbir şekilde lafta olsun tavırda olsun yansitmamisim ona sevgim herzaman cok yoğundu şimdide oyle şimdi gelelim konuma gecen gun konuşuyorduk ben spora başlıycam dedim oda hee kocama guzel goruneyim diyorsun bende hayır hic oyle bir derdim yok kendi sağlığım ve oz guvenim icin dedim cunku kocama guzel goruneyim şeyi bana cok itici geliyor neyse oda şakayla karışık sende cok guzel olsaydın beni istemezdin dedi bende ne alaka konumuz bu degilki dedim ne biliyim sanki sana fazlayım bile diyorsun bilmem ne bilmem ne sacma sapan birsuru şey dedi ama gulerek şaka yapıyormuş gibi dedi ben seni istediğimde hic guzel değildin dedi bende o zaman niye istedin dedim okadar ısrar ettin cunku guzelleşcegini biliyordum o yuzden acıkcası cok kirildim evet cok cok guzel değilm ama bu sekilde komusmasi demeki beni guzel gormuyor diye duşundum Kac gundur icimden bişey gelmiyor haksızmıyım geldi ozur diledi yok ben oyle soylemedim yok ben şaka yaptım ama kırıldım bikere
ARKADAŞLAR NERDE TAFIR YAPTIGIMI YAZMISIM KIRILDIM DEDIM NOTMAL GUNLUK HAYATIMIZ HATTA CINSEL HAYATIMIZDA DEVAM EDIYOR INSANI BUNU YAZMAYA ZORLUYORSUNUZ SADECE KIRILDIM ESIMDE TMM OZUR DILERIM ŞAKA YAPTIM DEDI TMM DIYIP GECTİM AMA ICIMDE KIRILDIM BUNUN ICIN NE YAPABILIRIM KI BUNU BIR SORUN HALİNE GETIRIP HUZURSUZLUK CIKARMADIM EŞİME GUZEL GORUNMEK İCİN BISEY YAPIYORUM ŞEYI BANA ITICI GELIYORR TABIKI BEGENILMEK HOŞ BISEY BANA GORU BI INSAN HERŞEYI ONCE KENDI ISTEDIGI ICIN YAPICAK ESIM ISTIYOR DIYE SACINI BOYATMAK ESIN KATIYOR DİYE KILO VERMEK BILMIYORUM BILMIYORUM HOS GORMUYORUM ISTIYORSAN YAPARSIN