Ozet geceyim hanımlar: 5 kusur yıllık bir ilişkim var, son iki yıldır birlikte yaşıyoruz. Son iki uc yıldır donem donem sıkıntılar yaşadık, bu pandemi yılında ise cinsel ve duygusal olarak birbirimizden ışık hızıyla uzaklaştık. Birkac kere ayrılmaya calıştım ama onu uzeceğim diye kafayı yediğim icin her seferinde dur belki şunu duzeltirsek duzeliriz, belki psikoloğa gorunursek iyileşiriz diye diye ilişkiyi kurtarmaya calıştım ve ayrılamadık. Son zamanlarda daha fazla caba gosteriyor AMA ben artık aşık hissetmiyorum ve biribirimize kafa olarak ta pek uymadığımızı gorduğum icin geleceğimizi parlak bulmuyorum.

velhasılı... bahardan beri ha ayrıldım ha ayrılıcam derken(bahsettiğim cabalarla) yılın sonu geldi. Her sabah uyandığımda hala bu ilişkide kalarak ona haksızlık yapyormuşum(onu kandırıyormuşum) gibi hissediyorum... bi yandan da doğumgunune bu kadar az kalmışken (Şubatın ilk haftası) kendimi biraz daha tutayım diyorum. Onu insan olarak hala seviyor ve incitmek istemiyorum... sizce doğumgununun gecmesini beklemem doğru karar mı? Yoksa sacmalıyor muyum... ?