Kanal Kategorisi : Dizi
Kanal Dili : İngilizce
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : Haziran 2015
Abone Sayisi : 2100+
izlenim Sayisi : 700K+
Kanalinizda UYARI Var mi : Hayır
Kanalinizin Gunluk Kazanci : 130$, artıyor
Kanal Satis Fiyatiniz : 22.000 TL
Arkadaşlar kanalım 4. ayını doldurmak uzere. Gecen ay Quiz'in kapanan kanalları odemediğini oğrendikten sonra, bir noktada videoları gizledim ve birikmiş parayı aldım. Bu ay kanalı geri acar acmaz hemen eski randımanına kavuştu. Siz de bu şekilde yaparak riski azaltabilirsiniz.
Kanal icin 20 gunluk GERCEK TELİF garantisi veriyorum. Flag, spam, sahte telif veya başka turlu kapanmalarda sorumluluk kabul etmiyorum. Kanalın 20 gun icerisinde gercek teliften kapanması halinde paranın 3/4'unu size geri teslim edeceğim.
Kanalı satın alan kişi kategoriyi de oğrenmiş olacaktır. 1000 izlenmeye 15$ civarı getiren bir kategori. Kanal kapansa bile hemen aynısını yaparak guzel kazanclar sağlamak mumkun. Kanaldan bu zamana kadar 5400$ odeme alınmıştır. Eğer ki gecen ay korkmayıp kanalı acık tutsaydım cok daha fazlasını alacaktım.
Kanala bu zamana kadar sadece Almanya lokasyonlu VDS'ten girilmiştir. İcerisinde 1000$ birikmiş olup bu biriken alıcıya gidecektir.
Kanalı nakit ihtiyacımdan oturu satmak durumundayım. Fiyatta usuluyle pazarlık yapılabilir.
Kanal Caps: