Merhaba hepinize umarım iyisinizdir hanımlar..Hemen konuma geceyim uzatmadan.
Oncelikle her şeyi anlatmadan once ayrıldığımızı belirtmek istiyorum.Şimdi ise kendimi cok kotu hissediyorum,ihanet etmiş gibi bunu sebebi de şimdi anlatacak olduğum olaylarda.
Daha once farklı bir hesap ile konu acmıştım,ocak ayında sevgilim varken hastanede başka birinin yaka kartına bakıp sadece oylesine merak edip bakmıştım.Daha sonrasında inkar ettim ve gecen hafta konusu acıldı itiraf ettim.O gun aramız bozulmuştu.
Şunu belirtmek isterim ki benim amacım ilişkimizi kurtarmak icin yalan soylemekti.Cunku daha once erkek arkadaşım ilişkimiz zarar gormesin diye benden bir şeyler saklamış bir insandı gecmişine dair.Ben de iyiliğimiz icin saklamak zorunda kaldık bu durumu.Tabii ki bir şey hissederek gidip bakmadım oylesine bir merak cunku daha once de bir yerde gormuştum tekrar gorunce meraktan boyle bir durum gelişti.Pişman mıyım evet cok pişmanım keşke bakmamış olsaydım.
Bir diğer sorun da aslında erkek arkadaşım cok sorun yapmadı ama ben hÂl ayrılmış olsak bile kendimi bu konuda cok berbat hissediyorum.
Hemen o olayı anlatıyorum.
Bir kac bilgi vermek istiyorum oncesinde ben obsesif kompulsif bozukluğu olan bir bireyim.Emin olamama duygusu ile yaşıyorum.Erkek arkadaşım ile ilişkimiz boyunca coğu zaman benim ona gecmişimi anlatmam yuzunden kavgalar ettik.İlk zamanlarda(Flort donemi ilk başında) guvenemediğimi soyledim ve başımdan gecen her olayı anlatıyordum.O kadar yanlışmış ki sakın kimse boyle bir yanlışı yapmasın.Erkek arkadaşım bu durumu bir sure sonra kıskanclık yuzunden,paylaşamama duygusu,yuzume vurma..gibi sorunlar yuzunden kavgalarımız oldu.Gecmişimde asla bir şey yok sadece telefondan mesajlaşma..Sanal yani.Onun dışında ilk erkek arkadaşım olduğunu hep soyluyordum.Kimseyle el ele tutuşmamıştım bile bir şey yok yani bana gore gecmişimde gayet normal geliyor bana ama erkek arkadaşıma oyle değil.
Sonra sevgili olduktan sonra yaşadığımız olayı anlatmak istiyorum.Benim fake hesabım vardı eski bir hesaptı.Herkesin hemen hemen boyle bir hesabı vardır,normal yani.Bu hesaptan eski konuştuğum kişinin arkadaşını takip ediyordum ve onemsiz bir şey olduğu icin takipten cıkmadan hesaptan cıkış yaptım.Benim icin onemli değildi cunku.Varlığını biliyor olsam da onemsemeden cıktım hesaptan.Aylar once hesaba girmiştim ve ben onceden merakımdan dolayı onceki konuştuğum kişinin arkadaşını takip ediyordum.Tamamen onceden ve meraktan olan bir durumdu.Hesaba girdiğimde hikaye atınca izliyordum,canlı yayın acıyordu izliyordum.2 kere ss almıştım refleks olarak.Hesaba girdiğimde de takip ettiğim arkadaşı hikaye atmıştı ve bende tesadufen gorunce konuştuğu kişiyi gormuştum.Refleks olarak yanlışlıkla ekran goruntusu yani bizim dilimizde SS almıştım daha sonra gidip sildim vicdanen rahatsızlık duyaraktan.O olaydan sonra kısa bir sure sonra zaten hesabı da tamamen kapatmıştım girmiyordum artık.O zamanlar bu icimde dert olmamış bir durumdu ama aylar sonra aklıma geldi bu olay ve sevgilime karşı kendimi kotu hissettim.Sanki ihanet etmişim gibi hissettim.Bu durumu aylar sonra icim rahat etmediği icin sevgilime anlattım.Tabii ki sorun tam da burada başladı.Sevgilim bu durumu kendine yediremiyor şuan.
Sorun şu ki cok meraklı biriyim ve merakım yuzunden bitti bu ilişki aslında.
Okb hastasıyım demiştim en son,evet bu kavgalar yuzunden bana hep şey soruyordu “Başka anlatmadığın bir şey var mı?” gibisinden ben de bunun icin duşundukce aklıma onceki yaptığım şeyler gelip durmaya başladı.
Bu gelen şey de benim bir arkadaşım vardı internetten karşı cinsimdi sadece arkadaşca konuşmuştum ve farklı şehirdeydi.Hatta ben bu arkadaşı uyarmıştım ben bir ilişki duşunmuyorum vs.başta uyardım yani zaten bana ‘kardeşim ’ diye hitap etti.Niyetim tamamen arkadaşlıktı yani.Daha sonra aile yapım biraz değişik nasıl diyim kız ve erkeğin arkadaş olmasına bile karşılar..O gunden sonra gittim her yerden engelledim.Biraz ailemden dolayı tedirgin oldum cunku.Ama diyorum ya yanlış bir şey yok ortada sadece arkadaşımdı.
Bunları duşunurken bir gun ben bu arkadaşımın twit ve instagram hesabına bakmıştım.Evet sorun burada.Ben bunu erkek arkadaşım varken bakmışım gibi duşunuyorum yani emin olamıyorum..Sizce erkek arkadaşım varken baktıysam eğer bu yanlış bir durum mu?
Sadece meraktan baktığımı hatırlıyorum yani her insan bu gibi şeyleri merak ediyor ya da etmiyor bilemem ama sizce yanlış mı? Olanlar yuzunden psikolojim bozuldu aldatmış gibi hissediyorum bana bir yol gosterin

Ayrıldık zaten ama bana “Hep aklımda olacaksın,hep seni duşuneceğim,belki eskisinden daha iyi olacağız,iki ihtimal var ya kavuşucaz ya kavuşamıcaz,seni seviyorum” gibi şeyler soyledi sizce tekrar bir araya gelir miyiz? Ne duşunuyorsunuz?
Bana lutfen bir yol gosterin ve bu bakış acım değişsin

Fikirlerinize ihtiyacım var.
Okb hastasıyım cok hassas biriyim bu yuzden lutfen yargılamayın.Sorularıma cevap arıyorum şimdiden teşekkur ediyorum.