2017 yazında aldığım telefonuma kafa attığım icin ic ekranı kırıldı. Aynı ozellikteki 0 telefonların fiyatlarının 1000-1500 olması sebebiyle eminonu'nde bir tamircide telefonun ekranını değiştirttim. Orijinale yakın bir ekranla, yan sanayi ve orj. Arasında buyuk fiyat farkı olmadığı icin. Bu değişimden sonra internette dolaşırken telefonun ust tarafının alev aldığını(aşırı ısındığını ) fark ettim, ekranın multi touch ozelliği gitti, bazen bir şeyi acmak icin aynı tuşa 2 kere dokunma gerekiyor, telefonun şarjı boştayken cok hızlı azalmaya başladı; gece telefonun şarjı %50 altındaysa sabaha telefonun şarjı bitmiş ve kapanmış oluyor.
Soru şu:
1)şu anda kırılmaz cam veya jelatin kullanmıyorum telefonda, taktırsam ekranda algılamama sorunu olur mu, ne yapmamı onerirsiniz?
2) Bataryayı değiştirmek boşta aşırı hızlı biten batarya sorununu cozer mi? Bataryaya bağlı başka bir parcanın arızasından dolayı bu oluyorsa bataryayı değiştirmek bu sorunu cozmez diye duşunup bu şekilde kullanıyorum telefonu bir suredir?
Telefon: Samsung Galaxy j3110.
Başlığı nereye acacağımı bulamadım.
Dosya Ekleri

0000093_samsung-sm-j3110-galaxy-j3-pro-gold_550.jpg 24,9 KB · Goruntuleme: 22